Parasport Danmark logo hvid.png

Penge til efterårsaktiviteter i foreningerne

Det hedder DIF og DGI's sommerpulje, men man kan godt søge til aktiviteter, som foregår i efteråret. Der er dog snart ansøgningsfrist.

Penge til efterårsaktiviteter i foreningerne
DIF og DGI’s sommerpulje er en del af Folketingets sommerpakke i forbindelse med corona-krisen

Planlægger jeres klub efterårsaktiviteter? Så søg om tilskud fra DIF og DGI’s sommerpulje lige nu. Der er penge tilbage i puljen, og der er gode chancer for at få del i midlerne. I skal dog i gang med ansøgningen nu, da ansøgningsfristen er 30. august.

Aktiviteterne, der kan søges tilskud til, skal bare være afholdt senest 31. oktober. Dermed kan aktiviteter i fx efterårsferien også dækkes af sommerpuljen.

Der kan blandt andet søges om støtte til camps, motionsløb, foredrag, udstyr til opstart af hold, rekruttering af frivillige, åbent hus-arrangementer, prøvemedlemsskaber og en række andre initiativer. Ja, det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, så initiativet skaber aktivitet i foreningerne.

DIF og DGI’s sommerpulje er en del af Folketingets sommerpakke i forbindelse med corona-krisen. Målgruppen er børn, unge, voksne, familier og ældre, og aktiviteterne skal både være med til at højne den enkeltes livskvalitet og øge den sociale sammenhængskraft ved at skabe fælles oplevelser for danskerne. Aktiviteterne skal være uden deltagerbetaling og aktivere brugerne gennem deltagelse i de støttede aktiviteter.

Ansøgningsproceduren for sommerpuljen finder sted via Centralt ForeningsRegister (CFR) på adressen www.medlemstal.dk

Læs mere om puljen her.