Parasport Danmark logo hvid.png

Parasport Danmark søger økonomichef

Har du styr på tal og økonomi, og har du sans for både detaljen og det store overblik, så er du måske vores kommende økonomichef i Parasport Danmark.

Parasport Danmark søger økonomichef

I Parasport Danmark arbejder vi hver dag for, at alle mennesker med et handicap eller et særligt behov skal have mulighed for at dyrke idræt, bevæge sig, motionere og konkurrere i et berigende og attraktivt, socialt fællesskab. For at vi kan gøre det, er det afgørende, at vi også fremadrettet har godt styr på vores økonomi, og derfor søger vi nu en økonomichef. Mere konkret søger vi en kandidat, der har en høj faglighed inden for økonomiområdet og gerne et forudgående kendskab til idrættens verden eller anden politisk ledet frivillig organisation.

Vi tilbyder til gengæld et spændende job i et specialforbund med motiverede medarbejdere, engagerede frivillige og unikke oplevelser i en verden, man ikke kan undgå at blive fascineret af. Her er højt til loftet, en uformel omgangstone og først og fremmest en stor passion for at skabe idrætstilbud og aktiviteter af høj kvalitet for mennesker med handicap eller særlige behov.  

Læs mere om stillingen via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er torsdag den 5. august 2021 kl. 12:00.

Læs mere om stillingen og søg ved at klikke her.