Parasport Danmark logo hvid.png

Parasport Danmark søger ny direktør

Parasport Danmarks nuværende direktør, Niels Christiansen, går på pension til sommer, og vi søger derfor en visionær og udviklingsorienteret leder, som kan bringe parasporten i Danmark op på næste niveau.

Parasport Danmarks logo

Parasport Danmark er inde i en forandringsproces med fokus på udvikling og implementering af nye strategier og fokusområder såvel centralt i organisationen som decentralt. Til at lede denne opgave søger vi nu en ambitiøs og visionær direktør, der kan tage over, når vores nuværende dirketør, Niels Christiansen, går på pension til sommer efter 20 år på posten. 

Opgaverne spænder fra at videreudvikle vores strategier og føre dem ud i livet, sikre Parasport Danmark en stemme i den politiske debat og til at være en motiverende og samlende personaleleder. Kan du sige ja til det, og har du den fornødne ledelseserfaring, så tilbyder vi en spændende stilling i en dynamisk organisation med motiverede medarbejdere, engagerede frivillige og unikke oplevelser i en verden, man ikke kan undgå at blive fascineret af. 

Læs meget mere og ansøg stillingen her. Der er ansøgningsfrist den 12. februar 2021 kl. 12:00.