Parasport Danmark logo hvid.png

Parasport Danmark søger en sundhedsfagligt stærk idrætskonsulent

Parasport Danmark søger idrætskonsulent med særligt fokus på klassifikation og det sportsmedicinske område.

Parasport Danmark søger en sundhedsfagligt stærk idrætskonsulent

I Parasport Danmark bestræber vi os på at være et kompetencecenter, hvor vi med specialviden kan understøtte og rådgive dels mennesker med et handicap, som ønsker at dyrke idræt, og dels forbund, foreninger, kommuner og andre centrale samarbejdspartnere som f.eks. DIF og DGI.

Klassifikation - ikon

Et af de centrale områder, vi skal levere specialviden og -rådgivning omkring, er klassifikation af idrætsudøverne. Klassifikation er en helt central hjørnesten i parasporten, som har til formål at sikre en retfærdig konkurrence og fremme idrætsdeltagelse for mennesker med handicap. Klassifikationsprocessen kan alt efter idrætten bestå af fysiske funktionsundersøgelser, tests og observationer under træning eller i konkurrence, og ud over at have en sundhedsfaglig indsigt i området samt yde rådgivning og støtte til atleter, trænere og specialforbund, skal vi også være en tydelig og markant stemme internationalt på klassifikationsområdet.

Da vores nuværende konsulent på området har søgt nye udfordringer, søger vi derfor en kompetent kollega til en fuldtidsstilling med fokus på dette område samt på øvrige sportsmedicinske indsatsområder som fx antidopingområdet. 

Ansøgningsfristen er den 12. oktober. Læs meget mere om stillingen ved at klikke her.