Parasport Danmark logo hvid.png

Parasport Danmark er igen på Health & Rehab Scandinavia-messen

Der bliver rig mulighed for at blive klogere på parasport for deltagerne på Health & Rehab Scandinavia-messen, der løber af stablen i Bella Center Copenhagen fra den 16.-18. november 2021.

Parasport Danmark er igen på Health & Rehab Scandinavia-messen

Parasport Danmark er i 2021 tilbage som medarrangør af Aktivitetszonen på Health & Rehab Scandinavia 2021, som er den førende og største skandinaviske fagmesse, der præsenterer det nyeste inden for hjælpemidler, sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering samt pleje- og hospitalsudstyr.

Parasport Danmark er på Aktivitetszonen bl.a. for at sætte fokus på, at hjælpemidler og velfærdsteknologi også har betydning for mulighederne for at dyrke idræt og motion for mennesker med handicap.

Oplæg, aktiviteter og demonstrationer
Parasport Danmark arrangerer aktiviteterne på Aktivitetszonen i samarbejde med Cathrine Guldberg fra RYK – Rygmarvsskadede i Danmark, og der er lavet et spændende program sammen med en bred pallette af deltagere. Aktivitetszonen er inddelt i bl.a. BANEN (for idrætsaktiviteter), UNIVERSET (debatter, oplæg m.v.) og BLIV KLOGERE.

Her er der bl.a. mulighed for, at

  • høre oplæg fra to af de danske deltagere ved de Paralympiske Lege i Tokyo, håndcykelrytter Kim Klüver Christiansen og kørestolsrugbyspiller Sebastian Frederiksen
  • prøve forskellige sportsgrene inden for parasporten, fx. kørestolsrugby, kørestolsdans, powerchair football, håndcykling mv, og hvis du tør, er der også mulighed for at gå eller løbe en tur som blind
  • få demonstreret et nyt ortosesystem (Evomove/Bionic Bracing) fra bandagist Jan Nielsen eller en ny sportsprotese fra Levitate
  • møde en række forskellige aktører, som alle har det til fælles, at de på hver deres måde understøtter muligheder for, at mennesker med handicap og særlige behov kan komme ud og bevæge sig og være aktive.

Hele programmet kan ses ved at klikke her. 

Klæde fagpersoner på
På messen vil Parasport Danmark over for bl.a. ergoterapeuter og fysioterapeuter sprede kendskabet til onlineværktøjet ”Ny i parasporten”. Via ”Ny i parasporten” skaber Parasport Danmarks idrætskontanter kontakt mellem mennesker med handicap eller særlige behov, der gerne vil opleve glæden ved at dyrke idræt, og de mange handicapidrætsforeninger og almenklubber, der har tilbud i lokalområdet.

Praktisk information
Der er gratis adgang til messen, og man kan med fordel printe sit adgangskort hjemmefra. Registrér dig som besøgende via dette link
Der kræves coronapas - læs mere ved at klikke her.

Health & Rehab Scandinavia
– messen for hjælpemidler og velfærdsteknologi


Messen finder sted i dagene 16.-18. november 2021 i Bella Center Copenhagen, Center Boulevard 5, 2300 København S.
Læs mere og se det fulde program ved at klikke her.

Planlæg med app
Du kan med fordel forberede dit eget program på messen ved at downloade appen Health + Rehab på din smartphone. Appen kan også downloades ved at klikke her.