Parasport Danmark logo hvid.png

Paradressurstævne på Blue Hors aflyst

Myndighedernes udmelding omkring aflysning af større arrangementer med mange deltagere betyder desværre en aflysning af paradressurstævnet CPEDI3*, der skulle have været afviklet på Blue Hors i den kommende weekend.

Paradressurstævne på Blue Hors aflyst

Spredningen af corona-virus (COVID-19) er taget til i Europa de seneste dage, og det fik fredag den 6. marts de danske myndigheder til at skærpe retningslinjerne for bl.a. større forsamlinger og arrangementer. De nye anbefalinger betyder desværre, at det har været nødvendigt at aflyse paradressurstævnet CPEDI3 * 13.-15. marts 2020. Det sker for at undgå at udsætte para-atleterne, deres team og tilskuere for unødige sundhedsrisici. Parasport Danmark og Vejle Kommune støtter beslutningen.


– Det er ærgerligt med en aflysning, da mange para-atleter har trænet målrettet og glædet sig til det store stævne, hvor nogle af verdens bedste ekvipager var tilmeldt. Men set i lyset af den opfordring, regeringen kom med, mener vi ikke, at vi kan gøre andet. Vi vil se på mulighed for eventuelt at finde en alternativ dato for stævnet, siger eventchef hos Blue Hors Christian Struck.