Parasport Danmark logo hvid.png

Oplev EM i kørestolsrugby

Se med på DRTV, når Danmark på hjemmebane i Vejle forsøger at spille sig til EM-medaljer og kvalifikation til næste års Paralympiske Lege.

Oplev EM i kørestolsrugby
Kristian Bak Eriksen og Jakob Mortensen i kamp mod Frankrig ved Metro Cup 2019. Foto: Simona Supino

En af de mest fascinerende sportsgrene på det paralympiske program indledes onsdag den 7. august i Vejle og samler de 100 bedste europæiske spillere til en spektakulær kamp om medaljer og direkte kvalifikation til næste års Paralympiske Lege i Tokyo. Er du forhindret i at møde op i DGI Huset, kan du se samtlige kampe fra EM på Zibrasport, mens DRTV også sender Danmarks kampe.

Danmarks kampe live på DRTV
DR Sporten sender alle Danmarks kampe live på app'en DRTV, hvor Henrik Liniger og en ekspertkommentator guider seerne igennem. Download app'en eller brug livesiden https://www.dr.dk/live/nyheder/sporten/EM-koerestolsrugby 

International livestreaming af alle kampe
Samtlige kampe fra EM bliver livestreamet på Zibrasport.dk med international kommentator, så det også er muligt at følge EM uden for Danmarks grænser. 

Sociale medier
Derudover er det muligt at følge EM på de sociale medier:

  • https://www.facebook.com/2019wrec - den officielle eventside for EM - her kan man følge med i samtlige kampe, se dagens fedeste billeder og få reaktioner og opsamling på dagens kampe.
  • https://www.facebook.com/Danmarktilpl/ og Instagram: @danmarktilpl - her sætter vi fokus på det danske landshold og deres kamp for at sikre sig den finaleplads, der sikrer både EM-metal og kvalifikation til de Paralympiske Lege i Tokyo 2020. Hvis det lykkedes, vil det være første gang nogensinde, at Danmark er repræsenteret i kørestolsrugby ved legene.

Program
Danmark spiller sin første kamp onsdag den 7. august kl. 16.00 mod Polen, lige efter den officielle åbningsceremoni. Holdet spiller herefter en kamp om dagen frem til søndag den 11. august. Se hele programmet her. 

Billetter
Billetter til EM kan købes i døren i DGI Huset.

Endagsbilletter koster 50 kr. pr. person, weekendbilletter koster 75 kr. pr. person og billetter til hele ugen koster 150 kr. pr. person. Der er fri entré til børn og unge under 18 år.