Parasport Danmark logo hvid.png

Oktober-nummeret af Parasport er udkommet

Årets tredje udgave af medlemsbladet Parasport er nu landet i postkasserne og på vores hjemmeside. Mød blandt andet en nykåret verdensmester i cykling, en fodboldildsjæl og nogle af de mange, der tog del i sommerens Special Olympics World Games i Berlin.

Oktober-nummeret af Parasport er udkommet

I denne udgave af bladet kan I blandt andre møde Emma Lund, der på rekordtid er blevet en af verdens bedste paracykelryttere. Mød den nykårede verdensmester, der oprindeligt bare ville ud at cykle med sin familie.

Berlin dannede i juni måned rammen om Special Olympics World Games i Berlin, hvor 68 atleter repræsenterede Danmark i ti idrætsgrene. Vi ser tilbage på den storslåede idrætsbegivenhed sammen med de danske atleter, deres familier og en række idrætspolitikere. I kan også møde Jakob Mathiasen, der var med som unified partner på det danske herrehåndboldhold og elsker at være en del af Special Olympics.

Vi har også været en tur i Fredericia, hvor vanetænkning og nemme løsninger var gemt væk, da thansen ARENA lagde gulv til det hidtil største og mest ambitiøse DM i kørestolsrugby. Og så kan I møde en af de nye deltagere i vores projekt Den Gode Oplevelse, nemlig Celine Fugl Pedersen. Vi har taget en snak med hende om forventningsglæde og om at have et sjældent og synligt handicap.

Og så kan I møde en parafodboldens mest passionerede ildsjæle, Carsten Sjørvad, der i 2011 startede Hammerum IF Specialfodbold. Han er stadig træner for holdet og har desuden stablet det succesfulde stævne 'Sommerbold på heden' på benene.

Alt det og meget mere kan I læse om i bladet, som kan findes via nedenstående links:

Webudgave: Parasport nr. 3 - oktober 2023 - parasport.dk
Ipaper-udgave: Nr. 3 - oktober 2023 (parasport.dk) 


Rigtig god læselyst.