Parasport Danmark logo hvid.png

Nyt medlems- og jubilæumsmagasin ude nu

Det nye nummer af medlemsbladet 'Parasport' er nu udkommet, denne gang sammen med en særlig jubilæums-udgave af bladet i anledningen af Parasport Danmarks 50 års jubilæum den 31. oktober.

Nyt medlems- og jubilæumsmagasin ude nu

Magasinet 'Parasport'

Efterårets udgave af 'Parasport' netop er udkommet. 'Parasport' er Parasport Danmarks medlemsblad, der udkommer fire gange årligt. Med Parasport får du nyheder, portrætter, debat og baggrund fra parasportens fascinerende verden.

I denne version af medlemsbladet er der paralympiske tema oven på de veloverståede Paralympiske Lege i Tokyo i august og september. Du kan læse et stort interview med PL-debutanten - og den nu dobbelte PL-guldvinder - dressurrytter Tobias Thorning Jørgensen. Hør også taekwondokæmperen Lisa Kjær Gjessing fortælle sin ni år lange kamp for at få hængt en PL-medalje om halsen. Du kan også blive klogere på parasportens sponsorer, både i danmark og internationalt og komme med bag scenen i setuppet omkring PL-atleterne. 

Læs 'Parasport' i iPaper-version her. 

Du finder alle artiklerne i web-version, der egner sig til højtlæsning her. 

Jubilæumsmagasin

Den 31. oktober 2021 er det præcis 50 år siden, at Parasport Danmark blev stiftet. I anledning af jubilæet udkommer der et særligt jubilæumsmagasin sammen med Parasport medlemsbladet. Her kan du komme med på en rejse gennem forbundets arbejde i fem årtier, møde en række parasportsudøvere, frivillige og trænere, og læse om en række udvalgte personer, der har gjort en særlig indsats for parasporten i Danmark. 

Læs jubilæumsmagasinet i iPaper-version her. 

Du finder alle artiklerne i jubilæumsmagasinet i web-version til højtlæsning her.