Parasport Danmark logo hvid.png

Nykøbing Falster Skytteforening inviterer til skydning og socialt samvær

Arrangementet er for skytter med funktionsnedsættelser og er særligt tilrettelagt for personer, der ønsker at prøve om skydning kunne være deres sport.

Nykøbing Falster Skytteforening inviterer til skydning og socialt samvær
Nykøbing Falster Skytteforening tilbyder vejledning, rådgivning og mulighed for gode oplevelser med skydesporten den første weekend i september.

I et halvt år har covid-19 begrænset det sportslige og sociale samvær. Det vil Nykøbing Falster Skytteforening nu råde bod på. Klubben stiller i tre dage kompetente trænere til rådighed for dig. De giver vejledning, rådgivning og mulighed for gode oplevelser med skydesporten. Derudover vil der være skytter, herunder paraskytter, der vil fortælle om deres erfaringer. De vil også tilbyde vejledning til din skydning.

Du er meget velkommen på følgende dage

  • Fredag d. 4. september - 10 meter bane med luftriffel fra kl. 12.00 til 18.00, herefter grillaften
  • Lørdag d. 5. september - 50 meter bane med cal.22. salonriffel kl. 9.00 til 16.00
  • Søndag d. 6. september - 10 meter bane med luftriffel kl. 9.00 til 16.00

Der vil på alle dage være fuld forplejning, og fredag aften vil der være grillparty. Du kan vælge at deltage i hele weekenden eller en enkelt eller to dage, og du er velkommen til at tage en ledsager med. Hele arrangementet er gratis.

For at kunne planlægge dagene bedst muligt har vi brug for en tilmelding. Tilmelding er desuden nødvendig for at vi kan være sikker på at opfylde regler og anbefalinger i forhold til Covid-19 og våbenloven. Du sender dit navn og telefonnummer på mail til Tage Jensen på tageroedby@live.dk

Hvor?
Fredag og søndag afvikles arrangementet i Nykøbing Falster Skytteforening, Ved Kohaven 9, 4800 Nykøbing Falster
Lørdagens program foregår i Tingsted Skytteforening, Østergade 57, 4863 Eskilstrup