Parasport Danmark logo hvid.png

Lars Larsen donerer stort beløb til Parasport Danmark

Erhvervsmanden Lars Larsen modtog onsdag Berlingske Fonds Hæderspris 2018. Med hæderen følger et beløb på 100.000 kroner, som bestyrelsesformanden fra JYSK med det samme donerede til Parasport Danmark.

Lars Larsen donerer stort beløb til Parasport Danmark
JYSK-grundlæggeren Lars Larsen skrev i 2017 under på en ny sponsoraftale med Parasport Danmark. Nu har erhvervsmanden doneret yderligere 100.000 kroner til parasporten. Foto: Morten M. Rehné

Der er vist ingen tvivl om, at JYSK-grundlæggeren Lars Larsens hjerte banker for parasport.

JYSK er en af Parasport Danmarks hovedsponsorer, men her stopper Lars Larsens store engagement ikke. Da han onsdag modtog Berlingske Fonds Hæderspris 2018, fulgte der samtidig en check med på 100.000 kroner, som han i sin takketale sendte videre til Parasport Danmark.

- Lars Larsen viser gang på gang, at hovedsponsoratet for parasporten er meget mere end bare et sponsorat. Det er et engagement og en interesse, der også drives med hjertet, siger Niels Christiansen, der er direktør i Parasport Danmark og fortsætter:

- Opbakningen fra Lars Larsen og JYSK er guld værd for parasporten, og vi er fantastisk glade for, at vi med dette beløb kan gøre endnu mere for at hjælpe personer med et handicap i gang med at dyrke idræt.

Lars Larsen har flere gange doneret penge privat til parasporten ud over det årlige sponsorat fra JYSK. Blandt andet da han i 2014 deltog i ’Hvem vil være millionær’, hvor præmiepengene også gik til parasporten.

label