Parasport Danmark logo hvid.png

Landsholdsryttere dominerede DM i paradressur

Det er småt med overraskelser på resultatlisten fra weekendens danske mesterskab i paradressur.

Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff i aktion ved de Paralympiske Lege i Rio 2016. Foto: Lars Møller
Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff i aktion ved de Paralympiske Lege i Rio 2016. Foto: Lars Møller

Pointene var høje, da de bedste danske paradressurryttere søndag rundede DM-weekenden af med at ride kür på Cego Arena i Uggerhalne. Ligesom de foregående to dage var det særligt landsholdsprofilerne, der viste høj klasse. Der var ganske vist afbud fra Tobias Thorning Jørgensen og Stinna Tange, men i deres fravær viste blandt andre Katrine Kristensen, Susanne Jensby Sunesen, Caroline Cecilie Nielsen og Renee Igelski, at kvaliteten er høj i dansk paradressur.

I grad I sluttede Line Munk Madsen og Korsgårds Toledo af med en flot kür, men det var ikke nok til at slå overraskelsen Tina Chabert Jensen og Ælling, der løb med DM-titlen efter en flot weekend med en samlet pointsum på 219.029.

Katrine Kristensen og Well Done Dallas levede op til favoritværdigheden i grad II, hvor de med en samlet score på 219.385 henviste Camilla Winther og Kasino Royale til andenpladsen. Katrine Kristensen sluttede af med flot kür til hele 77.389 point.

I grad III satte Caroline Cecilie Nielsen og Davidoff også kronen på værket med en kür til 77.889 point og sikrede sig DM-guldet foran Malene Høi Sommerlund og Moon Dancer. Samlet set hentede Caroline Cecilie Nielsen 217.595 point over weekenden.

I grad IV blev rutinerede Susanne Jensby Sunesen og hesten Leeds danmarksmestre i sikker stil efter flotte ridt hele weekenden. I alt blev det til 220.675 point til duoen, og det var den højeste totalscore i paradressuren i år. Andenpladsen i grad IV gik til Line Schlünsen og Holballes Dero.

Renee Igelski og Beyond Dreams red guldet hjem i grad V med 218.376 point foran Camilla D. F. Christensen og Fürsten.

Se alle resultater fra weekendens DM i paradressur her.