Parasport Danmark logo hvid.png

Kulturministeren tager til de Paralympiske Lege

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen rejser den 31. august til Tokyo for at støtte op om de danske atleter.

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen rejser til Tokyo for at støtte de danske atleter. Foto: Jens Honore.
Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen rejser til Tokyo for at støtte de danske atleter. Foto: Jens Honore.

Kulturministeriet meddelte tirsdag, at kulturministeren rejser til Tokyo for at besøge og støtte de danske atleter ved de Paralympiske Lege. 
- Jeg er rigtig glad for, at det har kunnet lade sig gøre at komme til de Paralympiske Lege. Det er vigtigt, at vi støtter atleterne og giver parasport og de Paralympiske Lege den anerkendelse, det fortjener. Og så glæder jeg mig bare til at se sport i absolut topklasse, hvor vi jo allerede har fået de første medaljer i hus. Vores danske paralympiske atleter yder en imponerende indsats. Det kræver ikke bare stort talent, men også en stor viljestyrke, lyder det fra Ane Halsboe-Jørgensen. 

Det glæder formand for Parasport Danmark, John Petersson: 
- Jeg glæder mig meget til at tage imod kulturministeren her i Tokyo, og det er en stor anerkendelse, at hun prioriterer det så kort tid efter at være tiltrådt på posten. Vi glæder os, til hun skal møde atleterne og opleve denne her del af parasporten, og vi håber og tror, at hun vil få nogle store oplevelser med hjem. 

Kulturministeren skal blandt andet se badmintonspiller Cathrine Rosengren i aktion torsdag den 2. september på det berømte Yoyogi Stadion.