Parasport Danmark logo hvid.png

Konference: Trivsel og livsmestring gennem idræt og bevægelse

DGI og Videnscenter for handicap sætter fokus på idræt og trivsel med spændende konference den 24. marts i Høje Taastrup.

Konference: Trivsel og livsmestring gennem idræt og bevægelse

DGI og Videnscenter for handicap inviterer sammen til en spændende konference under titlen 'Trivsel og livsmestring gennem idræt og bevægelse'. Konferencen afholdes tirsdag den 24. marts 2020 i Høje Taastrup.

På konferencen stilles der skarpt på, hvordan bevægelse og foreningsliv kan give alle børn og unge mulighed for at trives, mestre livet og skabe adgang til meningsfulde fællesskaber. Med helt ny forskning, faglige oplæg, praksisnære erfaringer og debat identificeres forskellige muligheder og udfordringer på området.
Hør bl.a. børnepsykolog, Rasmus Alenkær og forsker, Annegrete Månsson give deres bud på, hvordan alle børn kan inkluderes på lige vilkår.

Konferencen henvender sig til ledere, fagfolk i kommuner, skoler, NGO’er og andre interessenter, der arbejder med børn og unge i sårbare positioner, herunder børn og unge med diagnoser. Politikere er også velkomne.

Du kan læse mere om konferencen og se dagsprogrammet her. 

Hvis du har spørgsmål angående konferencen, så kan du kontakte Simone Christiansen på simone.christiansen@dgi.dk eller på telefon 53350607. 


Tid og sted

Konferencen afholdes tirsdag den 24. marts kl. 9.00 - 16.00 på Quality Hotel i Høje Taastrup.

Tilmelding

Tilmeld dig konferencen 'Trivsel og livsmestring gennem idræt og bevægelse' her. 
Fristen for tilmelding er tirsdag den 3. marts 2020. 
Prisen for tilmelding er 600 kr. pr. person.