Parasport Danmark logo hvid.png

Kolding Handicap Idræt holder jubilæumsstævne i hal-hockey

Kolding Handicap Idræt kan i oktober i år fejre 40-års jubilæum. I den anledning mødes hockeyspillere fra hele landet til et jubilæumsstævne i Kolding, som sendes på SPORT LIVE.

Hal-hockey.
Kolding Handicap Idræt holder jubilæumsstævne i hal-hockey den 9. Arkivfoto.ktober 2021.

Hal-hockeystævnet afvikles i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter med deltagelse af parahold fra hele Danmark lørdag den 9. oktober 2021. SPORT LIVE vil være til stede for at transmittere fra stævnet, og de færdige programmer kan ses de efterfølgende dage.

Stævnet i Kolding markerer, at foreningen Kolding Handicap Idræt i 2021 i oktober kan fejre sit 40-års jubilæum. Jubilæet falder sammen med, at det i oktober også er 50 år siden, at Parasport Danmark - det tidligere Dansk Handicap Idræts-Forbund - blev stiftet.

Anders Neupart, formand Kolding Handicap Idræt, glæder sig over at kunne invitere klubber fra hele landet:
– Eftersom Kolding Handicap Idræt har 40-års jubilæum og Parasport Danmark har 50-års jubilæum, synes vi, det var oplagt at holde et jubilæumsstævne, samtidig med denne unikke mulighed med tv-dækning. Det er en god mulighed for alle klubber, når vi skal i gang igen efter mere end et år, hvor alle stævner har været aflyst på grund af corona. Så vi glæder os meget, da det er godt for sporten at starte op igen.

I landsudvalget for hockey under Parasport Danmark glæder man sig også over, at det bliver muligt at vise hal-hockey på tv, fortæller udvalgsmedlem Anja Holmgaard:
– Jeg synes, det er fantastisk, at nogen kan og vil bringe vores sport på tv. Ikke mindst fordi det er en lille sportsgren, som kun spilles her i Danmark. Hal-hockey er for dem, som ikke kan deltage i raskidræt, og vores spillere finder en kæmpe glæde i deres sport. De går op i det med liv og sjæl, og nu kan vi altså også glæde dem med, at de kommer på tv. Det bliver en meget stor oplevelse for dem, fastslår hun.

Aftalen med SPORT LIVE betyder, at jubilæumsstævnet i Kolding vil nå ud til omkring 400.000 danskere, som har adgang til kanalen. Det vækker stor begejstring hos Ruben Beck Jakobsen, som er primus motor for projektet:
– Det er en enestående mulighed for nå ud til potentielt nye medlemmer og sponsorer og for at vise vores fantastiske sportsgren frem, siger Ruben Beck Jakobsen.

 

Om hal-hockey
Hal-hockey er en dansk opfindelse, som bedst kan sammenlignes med floorball og ishockey. Der spilles med puck og stave, og sporten henvender sig til udøvere med et udviklingshandicap og mindre fysiske handicap. En kamp varer 2 x 10 minutter.

Læs mere om hal-hockey på Parasport Danmarks hjemmeside her. 
Hockeyudvalgets hjemmeside: www.hal-hockey.dk

Om SPORT LIVE
SPORT LIVE blev etableret i 2019 og sender fra en lang række danske idrætsbegivenheder, som normalt ikke bliver dækket på tv. Kanalen byder bl.a. på dansk tennis, bordtennis, floorball, fodbold, futsal, kajakpolo, motorsport, hestevæddeløb og meget andet.

SPORT LIVE er tilgængelig hos YouSee, Canal Digital, Stofa og Waoo. Derudover distribueres kanalen via en række af landets største antenneforeninger og som streamingkanal via YouTv.

Læs mere om bl.a. tilgængelighed og sendetider på www.sport-live.dk.