Parasport Danmark logo hvid.png

Københavns Idrætsforening For Udviklingshæmmede fylder 30 år

En af landets store idrætsforeninger for mennesker med udviklingshandicap runder den 24. november 2020 et skarpt hjørne.

Københavns Idrætsforening For Udviklingshæmmede fylder 30 år

Helt tilbage i november 1990 så Københavns Idrætsforening For Udviklingshæmmede (KIFU) dagens lys, og foreningen har vokset sig større og større for hvert år, der er gået. Målet, da foreningen blev til, var at skabe rammer for, at personer med et udviklingshandicap kunne få samme muligheder for idræt som alle andre i Københavns Kommune.

Da KIFU slog dørene op, var der syv idrætter på programmet, og medlemmerne kunne blandt andet prøve kræfter med badminton, fodbold, svømning og folkedans. I dag spænder KIFU's tilbud over 24 idrætter, og de nyeste der er kommet til, er fitness, e-sport og trampolin.

Det er ikke kun antallet af idrætter, der er vokset, også klubbens medlemstal stiger og stiger, og KIFU tæller i dag 245 medlemmer og 50 frivillige trænere.

Parasport Danmark ønsker alle medlemmer og frivillige i KIFU stort tillykke! Tak for de første 30 års gode samarbejde, vi ser frem til mange flere gode år.