Parasport Danmark logo hvid.png

KIRKBI støtter de olympiske og paralympiske atleter frem mod OL og PL i 2028

KIRKBI fortsætter sin partnerskabsaftale med DIF og støtter de olympiske og paralympiske atleter frem mod OL og PL i Los Angeles i 2028 – denne gang med 60 millioner kroner.

KIRKBI støtter de olympiske og paralympiske atleter frem mod OL og PL  i 2028

Der er godt nyt til de danske OL- og PL-atleter. KIRKBI har valgt at fortsætte sin partnerskabsaftale med DIF frem mod 2028. KIRKBI, der har været olympisk partner siden 2017, støtter atleterne med 60 millioner kroner op mod de kommende Paris-lege og de efterfølgende lege i Los Angeles.

- Atleterne viser vores børn – og alle os andre – at det er muligt at realisere sine drømme og nå selv de mest ambitiøse mål. På den måde er de fantastiske rollemodeller for kommende generationer. Samtidig plejer vi at sige, at legene på mange måder er leg - bare for voksne. Af de årsager er vi glade for, at KIRKBI kan fortsætte som olympisk partner frem mod OL og PL i Los Angeles, siger Agnete Kirk Kristiansen, bestyrelsesmedlem i KIRKBI, fjerde generations ejer af LEGO Koncernen og OL-deltager i dressur ved Rio-legene i 2016.

En af de atleter, der modtager støtte i øjeblikket, er Sebastian Frederiksen, der skal til PL i Paris i kørestolsrugby. Midlerne fra KIRKBI betyder, at han har kunnet tage en pause fra blandt andet sit deltidsarbejde på et bosted for handicappede, hvor han havde en del nattevagter.

- Både på egne og på de andre atleters vegne er jeg utrolig glad for, at støtten fortsætter. Støtten gør en kæmpe forskel for mig. Jeg mærker en enorm frihed ved at kunne forberede mig til PL uden at blive distraheret af arbejdet. Jeg har fx fået min nattesøvn igen, og selvom jeg går træt i seng om aftenen efter træningen, så er jeg frisk og veludhvilet næste morgen. Som en eliteatlet skal være, siger Sebastian Frederiksen.