Parasport Danmark logo hvid.png

JYSK-gæster donerer 200.000 kroner til dansk parasport

Gæsterne ved JYSKs 40-års jubilæumsreception donerede 200.000 kroner til Parasport Danmark.

JYSK-gæster donerer 200.000 kroner til dansk parasport
Direktør for Parasport Danmark, Niels Christiansen, sammen med Lars Larsen, grundlægger og formand for bestyrelsen i JYSK, til 40-års jubilæumsreception i Himmerland. Foto: JYSK.

Fredag den 29. marts fejrede JYSK sit 40-års jubilæum med en reception. Vanen tro opfordrede stifter og bestyrelsesformand Lars Larsen gæsterne til at droppe gaverne og i stedet donere penge til Parasport Danmark, som JYSK har været hovedsponsor for i over 30 år.

En opfordring der blev fulgt i stor stil, så direktør for Parasport Danmark, Niels Christiansen, kunne glæde sig over 200.000 kroner, der gør en stor forskel for de danske paraatleter.

- Det betyder meget for vores arbejde, for vi kan gøre rigtig meget med de penge, sagde Niels Christiansen, der selv var mødt op for at fejre JYSKs jubilæum.

Stolt sponsor gennem 30 år
Han benyttede samtidig muligheden for at takke JYSK for støtten gennem 30 år, som har betydet utrolig meget for dansk parasport.
- Det er det længst løbende sportssponsorat i Danmark, og det har sikret os en stabil indkomst gennem mange år, som har løftet hele udviklingen af dansk parasport. Samtidig har det betydet meget, at JYSK har sagt ja til, at vi også har kunnet få andre hovedsponsorer, som sammen med JYSK har styrket arbejdet, sagde Niels Christiansen.

Lars Larsen glædede sig ligeledes over, at så mange gæster havde valgt at følge opfordringen og donere penge til Parasport Danmark.
- Jeg er glad for, at gæsterne har taget opfordringen om donation til sig og doneret så flot et beløb til Parasport Danmark. Atleterne har en beundringsværdig vilje, og de beviser, at man kan, hvad man vil. Det gåpåmod vil JYSK gerne bakke op om, siger Lars Larsen.

Han rejser i dag til Irland, hvor han tirsdag den 2. april selv står for åbningen af JYSKs første butik i landet præcist 40 år efter åbningen af den første JYSK-butik på Silkeborgvej i Aarhus.