Parasport Danmark logo hvid.png

Hvem skal være årets ildsjæl i parasporten?

I et udfordrende år er der ekstra god grund til at påskønne de mange frivillige ildsjæle, som hver dag gør det muligt for børn, unge og voksne med handicap at være fysisk aktive og tage del i foreningslivet. Hvem har gjort en ekstra forskel i år netop hos jer? Det er nu, I skal indstille kandidater til Ildsjæleprisen 2021.

Hvem skal være årets ildsjæl i parasporten?

Foreningslivet har i den grad været præget af corona det seneste år, men trods dette benspænd har de mange frivillige ildsjæle i foreningerne fundet nye veje og arbejdet for at fastholde medlemmerne og arrangere aktiviteter på nye måder.

Det er netop, når der opstår udfordringer, at ildsjælene er helt uundværlige. Og vi kender dem alle – den, der går en ekstra mil, ikke lader sig slå ud af udfordringer og yder en helt ekstraordinær indsats for andre.
Det kan være en leder, træner, forælder eller anden frivillig, der gør et særligt stykke arbejde for sin idræt, sin klub eller for parasporten generelt. Nu kan du give et skulderklap ved at indstille vedkommende til Ildsjæleprisen 2021.

Parasport Danmarks Breddeudvalg uddeler hvert år Ildsjæleprisen til en frivillig i parasporten. Med prisen ønsker Breddeudvalget at anerkende det store frivillige arbejde, som løftes i foreninger og udvalg. Du kan indstille lige netop den person, som du synes er med til at gøre en forskel.

Ildsjæleprisen uddeles ved en given lejlighed i løbet af sommerhalvåret og med anerkendelsen følger et kontantbeløb på kr. 5.000.

Indstillingen laves ved at udfylde skemaet på dette link: Indstilling-til-Ildsjæleprisen 2021 (jotform.com) senest søndag d. 18. april 2021.