Parasport Danmark logo hvid.png

Har du deltaget i de Paralympiske Lege?

I anledningen af Parasport Danmarks 50 års fødselsdag i 2021, bliver der skrevet en bog med historier fra danske deltagere ved de Paralympiske Lege.

Danmarks paralympiske deltagere ved åbningsceremonien i Rio i 2016. Foto: Lars Møller
Danmarks paralympiske deltagere ved åbningsceremonien i Rio i 2016. Foto: Lars Møller

Kristian Jensen, der er tidligere sekretariatschef i Parasport Danmark, Karl Vilhelm Nielsen, der var formand gennem 38 år i Parasport Danmark, og Jens Boe Nielsen, der er næstformand i Parasport Danmark og tidligere landstræner i parasvømning, er i anledning af, at Parasport Danmark i 2021 fylder 50 år i gang med at skrive en bog. I forbindelse med denne bog, leder de tre forfattere efter gode historier fra og om danske deltagere ved de Paralympiske Lege (tidligere Handicap OL) gennem tiden.

Danmark deltog første gang i 1968 og har været med lige siden. Bogen kommer til at handle om udviklingen inden for de Paralympiske Lege i perioden fra '68 og frem, og om de deltagere, som har været med.

Er du tidligere deltager ved de Paralympiske Lege? 
De tre forfattere, har gennem deres virke i parasporten kendskab til en lang række tidligere deltagere, men ønsker yderligere information om de tidligere deltagere. Til dette formål er der blevet udformet et spørgeskema, som tidligere deltagere meget gerne må udfylde. 

Du kan får et spørgeskema tilsendt, hvis du sender en mail til Jens Boe Nielsen: jb@norreg.dk

Kender du andre, som har deltaget, er du meget velkommen til at gøre dem opmærksom på projektet.