Parasport Danmark logo hvid.png

Gulddrømme: Sådan træner para-atleterne op til PL

I anledningen af at de Paralympiske Lege i Tokyo nærmer sig, har JYSK fulgt tre para-atleters træning frem mod drømmen om paralympiske medaljer.

Gulddrømme: Sådan træner para-atleterne op til PL
Parabadmintonspilleren Cathrine Rosengren har købt en spinnings-cykel, der er blevet brugt til hjemmetræning under nedlukningen.

I tredje afsnit af JYSK's webserie 'Gulddrømme' kan du følge med i tre para-atleters sidste træning frem mod de Paralympiske Lege i august. De tre para-atleter som serien følger er badmintonspilleren Cathrine Rosengren, dressurrytteren Tobias Thorning Jørgensen og kørestolsrugby-spilleren Sebastian Frederiksen. 

Fælles for alle tre atleter er, at de drømmer om at vende hjem fra PL i Tokyo med medaljer om halsen, og for hver dag der går, kæmper de for, at drømmen kan gå i opfyldelse.

JYSK, der gennem flere årtier har været en af parasportens hovedsponsorer, følger nu de tre para-atleters kamp for at komme med til Tokyo, og i tredje afsnit af serien kan du høre atleterne fortælle om deres trænings-setup, mulighederne under corona og deres træningsprogram frem mod PL. 

Vil du følge atleternes træning? 

Du kan følge de tre atleters PL-træning og læse mere om 'Gulddrømme'-serien her. 

Se første afsnit af 'Gulddrømme' her, hvor atleterne præsenteres. 

Se andet afsnit af 'Gulddrømme' her, hvor atleterne fortæller om usikkerheden, som corona har skabt. 

Om 'Gulddrømme' 

  • Gulddrømme er en serie, hvor JYSK følger tre para-atleter frem mod de Paralympiske Lege i Tokyo til august
  • Serien kommer til at bestå af en blanding af videoer fra atleterne selv og artikler om relevante emner som optakt til PL
  • Til april kommer også en salgskampagne til fordel for Parasport Danmark