Parasport Danmark logo hvid.png

Godt gang i festivaltilmeldingen

Flere end 750 idrætsudøvere har nu tilmeldt sig Special Olympics Idrætsfestival i Kolding, og der er tilmeldt deltagere fra hele Norden. Det er stadig muligt at tilmelde sig frem til den 15. marts.

Ved den seneste Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør i 2018 var der godt 1.000 deltagere. Foto: Lars Møller.
Ved den seneste Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør i 2018 var der godt 1.000 deltagere. Foto: Lars Møller.
Allerede den 15. januar, da tilmeldingen til årets festival åbnede, stod det klart, at interessen for festivalen var overvældende. Kontoret blev kimet ned af henvendelser, og især pladserne i bowling og ridning var der rift om. Så meget, at de 90 pladser i bowlingturneringen var udsolgt allerede ved frokosttid samme dag. Også håndboldturneringen har været særligt populær i år og har gjort det nødvendigt at udvide turneringen fra 19 til 24 hold.
I skrivende stund har helt præcist 764 deltagere tilmeldt sig. Det er stadig muligt at tilmelde sig frem til den 15. marts, og festivalleder Anette Svejstrup håber, at endnu flere kommer til i løbet af den kommende uge:
– Vi glæder os meget over den store interesse for festivalen og håber selvfølgelig, at endnu flere kommer til her i slutspurten, siger hun.
 
Hun ser frem til, at de mange deltagere, trænere og frivillige kan samles i Kolding:
– Det er tydeligt at mærke, at der er rigtig mange, der glæder sig til, at det igen er muligt at samles så mange. Jeg glæder mig virkelig til at mærke stemningen og intensiteten, og vi er i fuld gang med at forberede tre fantastiske dage i Kolding, siger hun.
 
Det er muligt at tilmelde sig idrætsfestivalen frem til den 15. marts via dette link: Tilmeld her | so-if.dk
Følg antallet af tilmeldinger på tilmeldingsbarometeret.