Parasport Danmark logo hvid.png

Folkemøder: Sammen om en social vaccine mod corona

Frivillige i Parasport Danmark inviteres til at deltage i 15 folkemøder rundt om i landet, hvor Røde Kors samler engagerede danskere, virksomheder og kommuner til at finde løsninger, der kan fungere som en social vaccine mod de negative sociale konsekvenser af coronakrisen.

Under coronakrisen har Danmark set en markant stigning i antallet mennesker, som er socialt isoleret og mistrives. Behovet for støtte, fællesskaber og hjælp er større nu, end før Covid-19 gjorde sit indtog. Vil du være med til at finde løsninger til dem, der har det sværest under krisen? Så meld dig til ét af Røde Kors' folkemøder i nærheden af dig.

Folkemøderne foregår over hele landet fra den 15. til 27. juni. Målet er i fællesskab at udvikle et idékatalog, der skal udgøre en bredspektret social vaccine mod ensomhed, mistrivsel og social isolation.

Du kan melde dig til at deltage fysisk på et af møderne, hvor alle retningslinjer og krav om afstand overholdes, eller du kan tilmelde dig for at deltage digitalt hjemmefra gennem livestreaming, der giver rig mulighed for interaktion.

Røde Kors har taget initiativ til folkemøderne, men møderne er for alle: lokale foreningsmennesker, ildsjæle, virksomheder, kommunen, beslutningstager – alle der vil være med!

Læs mere om folkemøderne og tilmeld dig her.