Parasport Danmark logo hvid.png

Faust Dyrbye er nyt medlem af Team Parasport

Team Parasport kan nu byde velkommen til det nye medlem, Faust Dyrbye, der er Danmarks eneste strategiske udstillingsbureau.

Faust Dyrbye er nyt medlem af Team Parasport
Et godt samarbejde med Faust Dyrbye sikrede fantastisk flotte omgivelser, da der blev afholdt EM i kørestolsrugby i Vejle.

Da Danmark tilbage i august var værter for Europamesterskaberne i kørestolsrugby, var det blandt andet med et mål om at opgradere looket på hele eventet. Dette blev eksekveret i et fantastisk samarbejde med Faust Dyrbye. Arrangementet i Vejle blev en stor succes og har efterfølgende bekræftet Faust Dyrbye og Parasport Danmark i, at et længerevarende partnerskab er det rigtige for begge parter.

Direktør i Faust Dyrbye, Jakob Dyrbye, siger om det nye partnerskab:

- Det altovervejende perspektiv er at være sammen med nogle fantastiske mennesker i Parasport Danmark, som hver dag knokler for både bredde og elite under helt særlige vilkår. Vi er fulde af beundring og bliver altid super inspirerede af dialogen, ambitionerne og resultaterne. Det taler i den grad til vores egne værdier og vi glæder os helt vildt over at være med på rejsen.

Hos Parasport Danmark er direktør Niels Christiansen glad for at kunne byde Faust Dyrbye velkommen på holdet:

- Vi er enormt stolte og glade over at kunne byde Faust Dyrbye velkommen i vores fantastiske virksomhedsklub. Vores korte bekendtskab har vist, at der er tale om en virksomhed, som er enormt kompetent og virkelig vil være med til at udvikle parasporten i Danmark. Vi glæder os meget til at se, hvad vi sammen kan opnå i forhold til synliggørelse og branding af vores unikke produkt i fremtiden.

Om Faust Dyrbye

Faust Dyrbye er grundlagt i 1979 og har siden 2009 øget sit fokus på det strategiske arbejde med iscenesættelse af det personlige møde ifm. udstillinger, messer, events, konferencer mv. Som Danmarks eneste strategiske udstillingsbureau arbejder de for at gøre danske virksomheders deltagelse på blandt andet messer og udstillinger til målbart succesfulde oplevelser. Faust Dyrbye arbejder passioneret og strategisk med at designe flotte messestande, udstillinger og events samt sikre at alle involverede parter er skarpe på målsætninger, adfærd og resultater.

EM i kørestolsrugby foregik i flotte omgivelser i Spectrum, Vejle.
EM i kørestolsrugby foregik i flotte omgivelser i Spectrum, Vejle.
Senest har Faust Dyrbye hjulpet til med udsmykning af Pressalit Sports Academy.
Senest har Faust Dyrbye hjulpet til med udsmykning af Pressalit Sports Academy.