Parasport Danmark logo hvid.png

Et år til De Paralympiske Lege i Tokyo

Med præcis et år til De Paralympiske Lege i Tokyo er det tid til at sikre sig billetter. Registrer dig allerede nu, billetsalget starter den 2. oktober.

Et år til De Paralympiske Lege i Tokyo

Med Japan som værts-nation er der lagt op til et helt fantastisk PL næste år. Legene afholdes i hovedstaden, Tokyo, som er kendt for dens kontraster. Der er alt fra smuk natur, kimonoer og traditionelle templer, til neonbelyste gader i en topmoderne og højteknologisk storby.

De Paralympiske Lege afholdes fra den 25. august til den 6. september 2020. Præcis et år fra i dag. Der bliver rig mulighed for at svinge med Dannebrog i Tokyo, tør vi godt spå allerede nu. Indtil nu har både kørestolsrugby og cykling kvalificeret sig.

Billetsalg

Det er CoSport, der er Danmarks officielle leverandør af billetter til De Paralympiske Lege. Før du kan købe billetter på CoSport skal du registrere dig med dine kontaktoplysninger på www.cosport.com. Så får du besked, når salget går i gang. Det skulle være startet den 5. september, men er blevet rykket til den 2. oktober 2019. Det er gratis at registrere sig, og det er ikke bindende.

Læs mere om De Paralympiske Lege i Tokyo på www.tokyo2020.org.