Parasport Danmark logo hvid.png

Er du Powerchair Floorball Danmarks nye team manager?

Der er nu åbent for ansøgninger om at blive en del af det danske powerchair floorball-landshold som team manager.

Er du Powerchair Floorball Danmarks nye team manager?

Powerchair Floorball Danmark åbner hermed op for ansøgninger til stillingen som team manager for det danske landshold i powerchair floorball. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2019.


I rollen som team manager for vores landshold vil du have ansvaret for at koordinere, planlægge og udføre alle såvel administrative som praktiske opgaver forbundet med landsholdet. Du vil ydermere være bindeled mellem landsholdet og Powerchair Floorball Danmark. 

Dette forventes der af dig:

- Du skal være struktureret og være i stand til at kunne holde det overordnede overblik

- Du skal være initiativrig og ikke bange for at gå forrest

- Du skal være ansvarsbevidst og pligtopfyldende

- Du skal trives med administrativt, praktisk og koordinerende arbejde

- Du skal besidde gode kommunikative evner, herunder kunne begå dig på engelsk både skriftligt og mundtligt

- Du skal sætte en dyd i at sikre, at landsholdet har de bedste betingelser og forhold omkring sig, når det er samlet, så det udelukkende er præstationerne på banen, spillerne skal fokusere på

- Du skal tilegne dig et stort indblik i idrætten, kende idrættens regelsæt og være bekendt med idrættens klassifikationssystem
- Du skal være bekendt med Parasport Danmarks dopingpolitik og øvrige politikker
- Du skal være indstillet på at deltage i forbindelse ed diverse officielle arrangementer forbundet med landsholdet, herunder særligt til træningssamlinger og turneringer/slutrunder

Om jobbet som team manager:
Som team manager er du den samlende administrative person i idrætten og har det overordnede ansvar for driften af landsholdet i samarbejde med Powerchair Floorball Danmark.
 Alle opgaver relateret til landsholdet foregår altid i samråd med Powerchair Floorball Danmark, om end team manageren altid er landsholdets officielle kontaktperson udadtil.

Mængden af opgaver vil variere meget alt efter periode. I slutrunde år (lige år) må der forventes væsentligt flere opgaver end ulige år.

Som team manager vil du være ansvarlig for budget og planlægning af de praktiske forhold omkring de af landstræneren planlagte aktiviteter (træningssamlinger, stævner, mesterskaber etc.), samt at foretage løbende opfølgning på budgettet.

Du vil være ansvarlig for at videreformidle relevant information til landsholdspillerne, landstrænere og andre relevante personer omkring landsholdet.

Du vil være ansvarlig for korrekt stævnetilmelding (via Parasport Danmark) hos arrangørerne.

Som team manager vil du ved såvel træningssamlinger som ved internationale stævner og mesterskaber være ansvarlig for alt omkring landsholdet, der ikke er direkte sportsligt relateret. 

Powerchair Floorball Danmark tilbyder dig:

En unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst landshold, der er i en rivende positiv udvikling, og som er fast besluttet på at bygge videre på det hidtidige bedste sportslige resultat ved VM i 2018, hvor landsholdet vandt sølv. Du får en unik mulighed for at opleve parasport på øverste hylde, og blive en del af et fasttømret fællesskab og sammenhold, hvor kammeratskab går hånd i hånd med ambitioner og professionalisme.


Sådan ansøger du:

Send din ansøgning samt evt. CV til formand@powerchairfloorball.dk mærket ”Team manager” senest den 8. september 2019. Stillingen ønskes besat 1. oktober 2019.


Stillingen vil være gældende til og med 31. december 2020 med evaluering inden.


Såfremt du har behov for yderligere information om stillingen er du velkommen til at kontakte Powerchair Floorball Danmarks formand Danni Mogensen på formand@powerchairfloorball.dk