Parasport Danmark logo hvid.png

Elsass Fonden øremærker 1 mio. kr. til sociale aktiviteter for mennesker med CP

En nyoprettet pengepulje skal understøtte forskellige aktiviteter, herunder idrætsaktiviteter, for mennesker med cerebral parese.

Elsass Fonden øremærker 1 mio. kr. til sociale aktiviteter for mennesker med CP

I takt med vaccinernes udrulning og den gradvise samfundsgenåbning har Elsass Fonden valgt at øremærke 1 mio. kr. til initiativer, der fremmer enhver form for socialt samvær for mennesker med CP i alle aldre. Det kan være naturudflugter, idrætsaktiviteter, kulturelle oplevelser eller noget helt fjerde.

Ansøgningskriterier
Beløbet er afsat i en særlig pulje, som kan ansøges efter ’først til mølle’-princippet. Alle kan ansøge om støtte. Bevillingen sker dog på baggrund af følgende kriterier:

  • Aktiviteten skal inkludere mennesker med cerebral parese
  • Aktiviteten skal være af social karakter (dvs. inkludere flere end én person)
  • Aktiviteten skal afvikles i 2021
  • Ansøgningen må max udgøre et beløb på 25.000 kr. pr. projekt - vær obs på, at i visse tilfælde er beløbet skattepligtigt

Ansøgningen skal være modtaget af Elsass Fonden senest den 31. oktober 2021.

Sådan ansøger du
Du søger om støtte til din aktivitet via Elsass Fondens legatansøgningssystem. Systemet tilgås via dette link, hvor du logger ind med dit NemId. 

Din ansøgning bliver besvaret inden for en uge, når den er afsendt. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte legat@elsassfonden.dk