Parasport Danmark logo hvid.png

DR klar med omfattende dækning af PL i Tokyo

Danskerne kan se frem til massiv live-dækning, analyser og nyheder på dr.dk, DRTV, DR1 og DR2 under de Paralympiske Lege.

DR klar med omfattende dækning af PL i Tokyo
Susanne Sunesen til PL i Rio 2016. Foto: Lars Møller

DR er klar til at give danskerne endnu en stor sportsoplevelse hjemme i stuerne, når de Paralympiske Lege fra den 24. august overtager scenen fra EM, Tour de France, OL og PostNord Danmark Rundt.

Ligesom under OL sender DR dagligt fra et studie på toppen af Experimentarium i Hellerup, hvor der også er fri adgang for et begrænset publikum til at se med på storskærm.

- Vores ambition med dækningen af de Paralympiske Lege er i lighed med OL at åbne seernes øjne for sportsgrene, som de måske oplever for første gang. Det er vores opgave at give adgang til sportens fascinerende univers og hjælpe til med at gøre seerne klogere på, hvad der er op og ned, siger Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for sporten, i en pressemeddelelse.

Fra klokken 7.00 til klokken 15.00 er Henrik Liniger fast vært i studiet på DR2 og DRTV. Han guider seerne igennem alt det bedste fra dagens PL, og indimellem får han gæster og eksperter på besøg.

Hver aften fra mandag til lørdag fra klokken 18.10 til 18.30 sender DR1 liveprogrammet 'Guld til Danmark', hvor der er fokus på de danske atleters præstationer i Tokyo. Søndag er 'Guld til Danmark' en del af Sportsmagasinet, der sendes fra klokken 21.40 til 22.10 på DR1.

Se DR's sendeplan, der løbende opdateres, her.