Parasport Danmark logo hvid.png

DM i paracykling får ny dato

Parasport Danmark og Dansk Håndcykelklub arrangerer DM i enkeltstart og linjeløb i Øsby ved Haderslev søndag den 20. september.

Håndcykelryttere i aktion ved DM i paracykling 2019. Foto: Sonni K. Frederiksen
Håndcykelryttere i aktion ved DM i paracykling 2019. Foto: Sonni K. Frederiksen

Det var planen, at DM i paracykling i år skulle afvikles i Give i samarbejde med Danmarks Cykle Union (DCU) men som følge af coronakrisen er de planer foreløbigt udskudt til 2021. DCU’s DM-arrangement blev i stedet afholdt i en mindre udgave i Middelfart, og nu er Parasport Danmark og Dansk Håndcykelklub klar med planerne for paracykelrytternes mesterskab.

- Planerne med DCU var ikke mulige at gennemføre i lyset af den nuværende situation, og derfor er det vigtigt, vi selv sørger for, at vores danske pararyttere får en samlet konkurrence i 2020, siger Peter Kock Hansen, der er idrætskonsulent i Parasport Danmark.

Han håber at se 25 ryttere til start på tværs af håndcykelklasserne samt atleter på både tricykel og almen landevejsracer.

- Det er et forsigtigt og ønskeligt bud. Så godt som en hel sæson er blevet aflyst, og det er fortsat vanskeligt for vores ryttere at træne, samles og holde motivationen oppe. Forhåbentlig kan DM være et lille plaster på såret, siger han.

Der er tilmeldingsfrist for DM den 13. september, og deltagelse forudsætter DCU-licens og dansk klassifikation. Deltagerprisen for både enkeltstart og linjeløb er 300 kr.

DM i paracykling afvikles ud fra de nationale retningslinier for afvikling af idrætsarrangementer under coronakrisen.

Hent invitationen med nærmere info om DM i paracykling her.

Klik her for tilmelding.

 

Kontakt
Peter Kock Hansen, idrætskonsulent i Parasport Danmark
pkh@parasport.dk
Tlf. 20321418

Jesper Hvalsøe, landstræner i paracykling
jesper@star-up.dk
Tlf. 20801005