Parasport Danmark logo hvid.png

’Den Gode Oplevelse’ 2023 er åben for tilmeldinger

Parasport Danmark afholder i november sportslejren ’Den Gode Oplevelse’ på Club La Santa på Lanzarote, hvor personer udfordret af et bevægelseshandicap får mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af sportsgrene. Nu er der åben for nye ansøgninger til dette års tur.

’Den Gode Oplevelse’ 2023 er åben for tilmeldinger

Den gode oplevelse er et projekt, der har til formål at give personer, der ikke er idrætsaktive og som er udfordrede af deres bevægelseshandicap, mulighed for gode oplevelser i et fællesskab med andre.

Fra den 3. til 10. november 2023 løber sportslejren for fjerde gang af stablen, når Parasport Danmark inviterer godt 20 udvalgte deltagere med til de sportslige omgivelser på Club La Santa på Lanzarote.

Under vejledning af Parasport Danmarks instruktører bliver deltagerne introduceret og ført igennem forskellige idrætsforløb med fokus på den helt rette idræt for den enkelte. Målet er at gøre idræt til en del af hverdagen hjemme i Danmark.

Projektet dækker alle omkostninger forbundet med rejsen, herunder fly, ophold, forplejning samt sportsaktiviteter.

Interesseret? Så læs mere om Den Gode Oplevelse her – du kan også læse reportagen fra sidste års tur ved at klikke her.

Der er åben for ansøgninger om at komme med i dette års forløb og sportslejr. Ansøg her: sportslejr.parasport.dk

Tilmeldingen lukker 29. marts.

Kontakt

Har du spørgsmål til sportslejren, er du velkommen til at kontakte Torben Hahn Nygaard fra Parasport Danmark, der er projektleder på sportslejren:

Tlf.: 24 91 44 85

Mail: thn@parasport.dk

Projektet er støttet med midler fra Bevica Fonden, Bevica Legater og Vanførefonden.