Parasport Danmark logo hvid.png

DANSK PARADRESSURRYTTER NOMINERET TIL FORNEM PRIS

Den danske landsholdsrytter og VM-sølvvinder Karla Dyhm-Junge er nomineret til prisen FEI Award 2022 i kategorien Rising Star.

Karla Dyhm-Junge og Miss Daisy opnåede to individuelle fjerdepladser og en sølvmedalje for hold ved VM i Herning i august 2022.
Karla Dyhm-Junge og Miss Daisy opnåede to individuelle fjerdepladser og en sølvmedalje for hold ved VM i Herning i august 2022. Foto: Hippo Foto - Sharon Vandeput.

19-årige Karla Dyhm-Junge imponerede den internationale paradressurverden, da hun i sin internationale debut ved VM i Herning i august red sig til to individuelle fjerdepladser i grad III og en sølvmedalje for hold sammen med resten af det danske landshold.
Vote for Karla Dyhm-Junge
Blandt andet derfor har det internationale rideforbund, FEI, netop offentliggjort, at hun er blevet nomineret til prisen FEI Award 2022 i kategorien Rising Star, der er for ryttere i alderen 14-21 år på tværs af ridesportens discipliner. 

Der er fire nominerede i hver kategori, og vinderen i hver findes dels ved offentlig afstemning og dels ud fra en jurybedømmelse og afsløres den 13. november 2022.
Alle kan stemme fra i dag og frem til den 16. oktober ved at klikke her.

Om FEI AwardsDer uddeles FEI Awards i fem kategorier:

  • Longines FEI Rising Star
  • Peden Bloodstock FEI Best Athlete
  • Cavalor FEI Best Groom
  • FEI Against All Odds
  • FEI Solidarity