Parasport Danmark logo hvid.png

Danmark er klar til PL-start

Elitechef Michael Møllgaard Nielsen melder om god stemning i den danske trup forud for åbningsceremonien tirsdag aften i Tokyo.

Elitechef Michael Møllgaard Nielsen og den danske stab sørger for, at de danske atleter har optimale rammer i den paralympiske by i Tokyo.
Elitechef Michael Møllgaard Nielsen og den danske stab sørger for, at de danske atleter har optimale rammer i den paralympiske by i Tokyo.

Om få timer fører Lisa Kjær Gjessing og Daniel Wagner de danske atleter ind på det olympiske stadion i Tokyo, og så er PL endelig i gang. Den danske delegation har været på plads i Japan i mere end en uge, og ifølge Parasport Danmarks elitechef Michael Møllgaard Nielsen er truppen helt klar til at tage hul på legene.

- Vi har fået nogle rigtig gode rammer på plads omkring de danske atleter, og min fornemmelse er, at alle er klar og spændte på at komme i gang. De har ventet på det her øjeblik i fem år, siger han.

20 danske atleter, trænere og stabsmedlemmer deltager i indmarchen under åbningsceremonien, mens resten af truppen overværer højtideligheden fra PL-byen.

- Det bliver som altid en kæmpe oplevelse at være med i åbningen, uanset at vi kommer til at savne larmen fra et fyldt stadion. Som altid er der også danske atleter, der ikke kan deltage i ceremonien, der kolliderer med deres sidste sportslige forberedelser. For dem starter PL for alvor i morgen, når de tager hul på konkurrencerne, siger han.

Følg åbningsceremonien på DR2 og DRTV fra kl. 12.45 dansk tid.