Parasport Danmark logo hvid.png

Ny CP-fodboldcamp for børn

FC Storebælt og CP Fodbold Center har annonceret Danmarks første CP-fodboldcamp for børn med cerebral parese i alderen 6 - 14 år. Campen afholdes i sommeren 2021.

Ny CP-fodboldcamp for børn

I anledning af 'World CP Day', som var den 6. oktober, annoncerede FC Storebælt og CP Fodbold Center et nyt tiltag for bredden i CP-fodbold. For første gang i Danmark bliver der afholde en fodbold camp for børn med let CP (cerebral parese) i alderen 6 – 14 år.

Campen er blevet til som et samarbejde mellem FC Storebælt og Elsassfonden, og den vil foregå den 29. juli – 1. august 2021. Udover fodbold vil campen også indeholde en række sociale aktiviteter. 

Målgruppen for den nye fodboldcamp er piger og drenge mellem 6 og 14 år med lettere CP fra hele Danmark. Fodboldniveauet er underrodnet, og man er velkommen på campen uanset om man er nybegynder eller øvet. Børnene skal kunne gå uden støtte og det er et krav, at de har en ledsager med. Der vil være plads til maksimalt 24 børn og 24 forældre, med et minimums antal på 10 børn.

Campens program

Campen består af tre dages fodboldlege og -træning, hvor der også vil være sociale aktiviteter udover sporten. Der vil også være fælles aktiviteter for forældrene, som man kender fra andre Elsass camps, mens børnene træner.

Børnene, både nybegyndere og letøvede, vil blive inddelt på differentierede hold efter alder/niveau og FC Storebælt vil stille med dygtige fodboldtrænere, som har erfaring med træning af børn og unge med CP. Elsassfonden vil stille med ekspertise fra deres idrætcamps og sørge for de sociale aktiviteter.

Alle overnatninger og måltider vil foregå på Comwell Hotel Korsør, hvor klubben har en særlig aftale, og fodboldtræningen vil finde sted på FC Storebælts baner kun 400 meter fra hotellet. Der vil også være en fodboldtrøje og en drikkedunk til hvert barn på campen.

Vil du med på CP-fodboldcamp?

Tilmelding åbner i slutning af oktober 2020, hvor man kan tilmelde sig på Elsassfondens hjemmeside. Der gælder ”først til mølle” princippet.

Pris børn:        2000 kr.
Pris voksne:    1500 kr.

Har du spørgsmål til campen, så kan du kontakte Len Nossell fra CP Fodbold Center på mail: lennossell@gmail.com