Parasport Danmark logo hvid.png

Cathrine Rosengren vinder første kamp ved para-VM i Basel

Tirsdag aften sørgede badmintonspilleren Cathrine Rosengren for sin første sejr ved para-VM 2019 i Basel.

Cathrine Rosengren vinder første kamp ved para-VM i Basel
Foto: Badmintonphoto

Som andenseedet og dermed finalefavorit ved para-VM 2019 er der god højde på forventningerne til den danske parastjerne Cathrine Rosengren.

Glædeligvis lever danskeren i første opgør ved mesterskaberne til fulde op til sin seedning, og bare 19 minutter skulle hun bruge på at spille sig til sin første sejr, som endte med cifrene 21-11, 21-14.

– Jeg synes egentlig ikke, at jeg spillede den bedste kamp. Jeg havde lidt svært ved at finde banen og kunne ikke holde fuldt fokus hele vejen. Heldigvis var det en kamp, jeg godt kunne vinde, selv om jeg ikke holdt niveau. Jeg fik en sejr med hjem, og det var det vigtigste, siger Cathrine Rosengren, som var glad for at komme i gang ved mesterskaberne, som spilles sideløbende med VM i Basel.

– Det var dejligt at komme i gang, mærke hallen og stå på banen. Den første kamp er altid lidt svær, synes jeg. Den skal lige overstås, og så bliver det hele lidt nemmere, siger Rosengren.

I dag, onsdag, har Cathrine Rosengren fri til at træne frem mod næste kamp torsdag, som står med japanske Kaede Kameyama.

Følg med her på hjemmesiden eller hos Badminton Danmark