Parasport Danmark logo hvid.png

Bliv holdleder for de danske Special Olympics-landshold i håndbold

Special Olympics-landsholdene i håndbold søger en praktisk blæksprutte til at styrke rammerne omkring spillere og trænerteam ifm. samlinger og stævner.

Bliv holdleder for de danske Special Olympics-landshold i håndbold

Et samlet landstrænerteam for herre- og damelandsholdet i Special Olympics-håndbold søger i fællesskab en ny holdleder til at støtte op om arbejdet med de to landshold.

Special Olympics-håndbold er for personer med udviklingshandicap. Her spiller en lang række klubber turneringer løbende fordelt i tre regioner på landsplan i regi af Parasport Danmark. Der udtages et landshold med spillere fra disse klubber.

Landsholdet har løbende aktiviteter, der sigter frem mod deltagelsen i Special Olympics World Summer Games hvert 4. år - næste gang er i 2027. I de mellemliggende perioder er der løbende træningssamlinger og potentielt mindre nationale og internationale stævner, hvor holdene deltager i forskellige konstellationer. Der vil typisk være 1-2 arrangementer/samlinger hvert halve år.

Arbejdsopgaver
Hovedopgaven er at arrangere, deltage og agere praktisk blæksprutte til alle fællestræninger og landsholdssamlinger. Du er desuden tøjansvarlig for trænere og spillere og forventes at deltage i Special Olympics World Games hvert 4. år samt evt. andre landsholdsturneringer.

De praktiske opgaver tæller fx:

  • Booking og administration af haller, overnatning og bespisning.
  • Organisere kørsel til og fra bus- og togstationen.
  • Være til stede i hallen når der trænes, som ekstra støtte til spillerne, når behovet opstår.
  • Modtage og administrere tilmeldinger og betaling.
  • Ansvar for rekvisitter/lægetaske og indhold.

Holdlederfunktionen er frivilligt arbejde - med betalte udgifter. Men der venter nogle fantastisk livsbekræftende oplevelser med spillerne og et dejligt trænerteam.

Om dig
Du har som person et positivt sind og er empatisk og tålmodig. Det er nødvendigt for at håndtere den målgruppe, som vi har med at gøre i Special Olympics-idrætten.

Du har en struktureret tilgang til planlægning og afvikling af opgaver som beskrevet ovenfor.

Du kan lide ”blæksprutte-rollen”, hvor du får det overordnede ansvar for, at samlinger og lignende planlægges og afvikles fra start til slut.

Kendskab til Speciale Olympics-håndbold og målgruppen vil være en fordel, men er ikke et krav.

Du kan starte i august 2024.

Ansøgning og evt. spørgsmål rettes til landstræner Ivan Kristensen på ivanpedelhee@gmail.com eller tlf. 21489278