Parasport Danmark logo hvid.png

Ansøg om plads på Parasport Danmarks sportslejr på Club La Santa

Parasport Danmark afholder årligt en sportslejr på Club La Santa på Lanzarote, hvor personer med et handicap kan få hjælp til at gøre idræt til en del af deres hverdag. Ansøgningen er nu åben til næste sportslejr, der afholdes fra den 12. - 19. november 2021.

Fælles opvarmning i solen på sportslejren i 2019.
Fælles opvarmning i solen på sportslejren i 2019.

Til november næste år afholder Parasport Danmark en sportslejr på Club La Santa på solrige Lanzarote. 18 personer med fysiske handicap får sammen en unik mulighed for at kickstarte deres idrætsliv gennem en uge med sport og fællesskab.

Formålet med sportslejren er at give personer, der ikke er idrætsaktive og som er udfordrede af deres bevægelseshandicap og økonomi, mulighed for at stifte bekendtskab med parasport. Under opholdet introduceres deltagerne til et bredt udvalg af idrætstilbud, der skal medvirke til, at de efter hjemkomsten involverer sig i foreningsidræt.

En tidligere deltager, Winnie Magnussen, fortæller følgende om sportslejren:

- Sportslejren på La Santa har været en af de største oplevelser i mit liv. Jeg har lært utroligt meget om min krops muligheder, og nu ved jeg, at den kan mere end jeg nogensinde havde troet. Det har været en helt unik mulighed for mig.

Sportslejren støttes af puljen "Den gode oplevelse i et fællesskab med andre", der er oprettet af Vanførefonden, Bevica Legater og Bevica Fonden.

Vil du med?

Går du med et ønske om at blive mere aktiv i din hverdag, kan du nu ansøge om at få en plads på sportslejren 2021. For at komme i betragtning til forløbet og turen indgår nedenstående parametre i vurderingen:

 - Du har et bevægelseshandicap (nyskadede tilgodeses med udvalgte pladser)
 - Du er ikke idrætsaktiv i forvejen
 - Du er økonomisk udfordret
 - Du er over 18 år 

Sportslejren finder sted fra d. 12. til 19. november 2021.
 
Du søger online her: http://sportslejr.parasport.dk

Du kan læse mere om sportslejren her.

Kørestolsbasketball.
Kørestolsbasketball.
Fællesbillede fra sportslejren 2019.
Fællesbillede fra sportslejren 2019.
Introduktion til håndcykler.
Introduktion til håndcykler.