Parasport Danmark logo hvid.png

Årets sidste nummer af Parasport er udkommet

December-udgaven af Parasport-bladet er nu udkommet og ved at blive omdelt i postkasserne. Det kan også læses online på hjemmesiden.

Årets sidste nummer af Parasport er udkommet

I denne udgave af bladet kan man blandt andet læse om den tur til La Santa, som 19 ikke-idrætsaktive mennesker med fysiske handicap var på i november gennem vores projekt ’Den Gode Oplevelse’. Seks af deltagerne fortæller om at rykke mentale og fysiske grænser, skabe nye fællesskaber og få fornyet tro på fremtiden.

En, der også rykker ved både fysiske og mentale grænser, er den blinde skiløber Arne Christensen, der i de første uger af det nye år vil nå klodens sydligste punkt på ski. I bladet fortæller han om, hvad der venter ham og hans gode ven og ledsager, Claus Geleff, på den barske tur på mere end 100 km – og hvordan de har forberedt sig.

Vi har også været til DM i Powerchair Football i Ballerup Super Arena og mødt de to unge konkurrenter og venner, Albin Vognsen på 16 år og Tristan Faravola på 14 år. Og så kigger vi tilbage på en unik oplevelse for landsholdet i samme sport, der i oktober var til VM i Australien.

Den aktuelle profil i den faste serie ”Ung og stolt” er det unge løbetalent Adem Alamin, der har fået langt mere end fart i benene af sin sport. Den har også øget hans trivsel, gjort ham mere selvstændig og været medvirkende til, at han nu, trods sit udviklingshandicap, er i stand til at flytte hjemmefra.

Alt det og meget mere kan I læse om i bladet, som kan findes ved at klikke her.

Ipaper-versionen kan findes ved at klikke her.