Parasport Danmark logo hvid.png

Åbne samlinger for pararyttere

Pararideudvalget inviterer til åbne samlinger for alle pararyttere, der gerne vil udvikle sig ridemæssigt og ønsker at blive konkurrenceryttere.

Åbne samlinger for pararyttere
Stinna Tange på hesten Horsebo Smarties til en landsholdssamling på Blue Hors i 2018.

I september og oktober afholdes der åbne samlinger for alle interesserede pararyttere, der ønsker at blive konkurrencerytter og vil udvikle sig ridemæssigt til et højere niveau. Samlingerne henvender sig til alle ryttere, der på nuværende tidspunkt ikke er indplaceret i Parasport Danmarks bruttotrup. Alle kan tilmelde sig, også selvom man endnu ikke er klassificeret som pararytter. 

Samlingerne foregår ved at man rider for landstræner Astrid Gemal, og derefter er der en samtale med holdleder Anette Bruun og en repræsentant fra Parasport Danmarks pararideudvalg. Rytterne er velkomne til at medbringe egen træner. Der rides dagligt arbejde eller brudstykker fra et program.

Samlingen i Vest foregår søndag d. 26.9.2021, på Vilhelmsborg, Bedervej 101 Mårslet. Der er mulighed for leje af dagsboks til 550 kr. indbetalingen skal ske ved tilmelding til Anette Bruun på MobilePay 61793771. Husk rytters navn ved indbetalingen.

Samlingen i Øst foregår søndag d. 3.10.2021, på Slangerupgård, Ejstrupvej 140, 4100 Ringsted. Der er mulighed for leje af dagboks til 350 kr. Indbetalingen for leje af boks skal ske til mobilpay 29654, husk rytters navn ved indbetaling.

Vil du med til åben samling? 
Tilmelding til samlingerne skal ske til holdleder Anette Bruun senest den 17. september 2021 på abj@parasport.dk

Ved tilmeldingen skal følgende oplyses rytters alder, fulde navn, handicap, indplacering, nuværende niveau, seneste stævne og resultat.

Er der tvivlspørgsmål vedrørende handicapkravene, kan du kontakte Lykke Guldbrandt fra Parasport Danmark på lgu@parasport.dk eller Nina Gregers Faxe fra Pararideudvalget på mail ngfax@Frederikssund.dk.