Parasport Danmark logo hvid.png

JYSK Aktivitetspulje har støttet klubber over hele landet

Bolde og kegler til træning, tuneringsafvikling, stævneture i udlandet, jubilæumsfejringer og juleafslutning – aktiviteterne spænder vidt hos de i alt 20 klubber, der har modtaget støtte fra JYSK Aktivitetspulje i 2023. Vi har samlet lidt indtryk fra nogle af aktiviteterne nedenfor.

I BSF Powerchair Football blev støtten brugt til en træningslejr i forbindelse med Ballerupklubbens deltagelse i  DM-Ugen i Aalborg i juni.
I BSF Powerchair Football blev støtten brugt til en træningslejr i forbindelse med Ballerupklubbens deltagelse i DM-Ugen i Aalborg i juni.
I Braband-foreningen Bevægelsesglæde gik støtten til at  holde klubkontingentet nede og til at betale instruktører på  foreningens nye gymnastikhold.
I Braband-foreningen Bevægelsesglæde gik støtten til at holde klubkontingentet nede og til at betale instruktører på foreningens nye gymnastikhold.
I Tjørring IF blev støtten brugt til indkøb af nye fodbolde til  klubbens Powerchair Football-hold
I Tjørring IF blev støtten brugt til indkøb af nye fodbolde til klubbens Powerchair Football-hold
I Stubbekøbing badmintonklub gav tilskuddet mulighed for  at afholde et Special Olympics-badmintonstævne.
I Stubbekøbing badmintonklub gav tilskuddet mulighed for at afholde et Special Olympics-badmintonstævne.

Om JYSK Aktivitetspulje

Puljen er på 100.000 kr. årligt, og hvert kvartal udloddes der 5 x 5.000 kr. Alle klubber, der er medlem af Parasport Danmark, kan søge puljen. Puljen fortsætter i 2024, hvor ansøgningsfristerne er 1. februar, 1. maj, 1. september og 1. november. Læs mere på parasport.dk/klubber/stoette/jysk-aktivitetspulje/