Parasport Danmark logo hvid.png

World Games: Berlin i billeder

Sammenhold, sport og sejrsjubel. Indtryk fra Special Olympic World Games i Berlin.

Løber Jonas Lange fra Herning var kommet i hurtigt selskab i A-rækken på 5.000 meter-distancen. Til stor opbakning fra familie og venner på lægterne kom han i mål i tiden 19.14,62, og glæden var stor, da han fik overrakt en flot bronzemedalje.
Løber Jonas Lange fra Herning var kommet i hurtigt selskab i A-rækken på 5.000 meter-distancen. Til stor opbakning fra familie og venner på lægterne kom han i mål i tiden 19.14,62, og glæden var stor, da han fik overrakt en flot bronzemedalje.Glade danske håndboldpiger: Beatrice Warming, Magarita Schultz, Stefanie Geer og Monica Daater
Glade danske håndboldpiger: Beatrice Warming, Magarita Schultz, Stefanie Geer og Monica DaaterEn flot optræden af de danske gymnaster: Katja Nielsen, Trine Rørbæk Larsen (bagerst), Malou Tommerup Pedersen (forrest) og Carina Andersen.
En flot optræden af de danske gymnaster: Katja Nielsen, Trine Rørbæk Larsen (bagerst), Malou Tommerup Pedersen (forrest) og Carina Andersen.I bowling stillede fire danskere op som unified-doubler. Fra venstre er det Marcus Friis Schønnemann, Michelle Doberck (unified partner), Tobias Keller (unified partner) og Alice Ravn-Clasen.
I bowling stillede fire danskere op som unified-doubler. Fra venstre er det Marcus Friis Schønnemann, Michelle Doberck (unified partner), Tobias Keller (unified partner) og Alice Ravn-Clasen.Det gav gåsehud, da den danske delegation trådte ind på det olympiske stadion i Berlin til jubel fra 50.000 tilskuere.
Det gav gåsehud, da den danske delegation trådte ind på det olympiske stadion i Berlin til jubel fra 50.000 tilskuere.Golfspilleren Marie Ilsøe Primdal fra Skive Golfklub sluttede turneringen med en flot sølvmedalje, som hun glædede sig over sammen med træner Michael Brink. .
Golfspilleren Marie Ilsøe Primdal fra Skive Golfklub sluttede turneringen med en flot sølvmedalje, som hun glædede sig over sammen med træner Michael Brink. .Der var masser af grund til jubel for det danske kvindehold i fodbold, der gjorde det flot i 7-a-side-turneringen, hvor de nåede finalen.
Der var masser af grund til jubel for det danske kvindehold i fodbold, der gjorde det flot i 7-a-side-turneringen, hvor de nåede finalen.Her er Mads Lønvad i fin stil i kamp i singeturneringen i badminton.
Her er Mads Lønvad i fin stil i kamp i singeturneringen i badminton.De ungarske spillere kæmpede bravt, men de danske herrer var for stor en mundfuld i finalen i unified-turneringen i herrehåndbold, der blev spillet for fyldte tribuner og med intens stemning i hallen. Danskerne spillede en på alle måder flot turnering med stærkt sammenhold og imponerende sejre.
De ungarske spillere kæmpede bravt, men de danske herrer var for stor en mundfuld i finalen i unified-turneringen i herrehåndbold, der blev spillet for fyldte tribuner og med intens stemning i hallen. Danskerne spillede en på alle måder flot turnering med stærkt sammenhold og imponerende sejre.