Parasport Danmark logo hvid.png

Pletskud : Fra para-atlet til fotomodel

Pletskud : Fra para-atlet til fotomodel
Foto: Bestseller

Tekst: Signe Sjølund

Sitskiløber Adam Nybo, længdespringer Bjørk Nørremark, dressurrytter Tobias Thorning Jørgensen og kørestolstennisspiller Louise Willerslev-Olsen har haft en noget anderledes arbejdsdag i selskab med stylister og fotografer fra Bestseller.

Den danske modgigant har tradition for at klæde de danske PL-delegationer på ved de Paralympiske Lege, men nu kigges der også atleternes vej, når nye kollektioner skal præsenteres.

- Vi har altid tænkt og ageret ud fra, at vores tøj er til alle. Derfor er det en naturlig forlængelse af dette, at vi også ønsker at afspejle den samfundsmæssige diversitet i vores modeserier, siger Pia Schwartz, der er Executive Assistant Manager i Bestseller

Begejstringen for diversitet i modebilledet er også at finde hos Adam Nybo. Han synes det er fedt, at der kommer mere fokus på mennesker med handicap. 

- Jeg synes i det hele taget, at mennesker med handicap skal frem i lyset. Jeg er stolt over at være frontfigur for en kampagne, hvor mennesker med handicap bliver en del af modebilledet. Det var en sjov og anderledes oplevelse at være model for en dag, siger sitski-løberen.