Parasport Danmark logo hvid.png

Landstræner- og holdlederteam til CP-fodbold

Parasport Danmark søger et træner- og holdlederteam til CP-fodboldlandsholdet. Spillere på landsholdet har typisk en lettere grad af spasticitet. Det danske landshold er udviklet herover de sidste 10-15 år og er aktuelt nummer 17 på verdensranglisten. Målet er at forbedre denne placering i løbet af de kommende år.

Holdet består pt. af en bruttotrup på ca. 18 spillere (der spilles 7-a-side), som træner i almindelige fodboldklubber på serie-niveau. Der skal organiseres 5-8 årlige træningssamlinger (over en eller to dage), og vi forventer, at holdet deltager i en-to træningsturneringer i Europa og, hvis kvalifikations opnås, i én turnering hvert andet år på europæisk eller verdensplan. Typisk vil det være turneringer over 10-14 dage.

Landsholdsspillere rekrutteres dels fra almenfodboldklubber, hvor der er spillere med en let grad af CP, og dels fra vores talenthold, hvor vi har en trup på 15–20 spillere.

Vi forestiller os et hold- og trænerteam på tre-fire personer, som samlet skal dække trænerfunktioner (herunder målmandstræner) og holdlederfunktioner (planlægning af træningssamlinger og deltagelse i stævner i udlandet).

Vi forventer, at landsholdets trænere har træneruddannelse og trænererfaring på min. serie 1 niveau. Teamet kan være unge på vej frem eller rutinerede, som har lyst til at prøve noget nyt.

Ud over flotte titler som landstræner og holdleder kan vi tilbyde 5.700 kr. i skattefrie godtgørelser og kørepenge.

Læs mere om international CP-fodbold her.
Se videoklip med CP-fodboldlandsholdet her.  

Ansøgningsfristen er den 1. maj 2019.

 

Yderligere spørgsmål ved henvendelse til:

Ansøgning sendes til: ldk@parasport.dk