Parasport Danmark logo hvid.png

Unge Atleter i Front

Den samlende indsats i Parasport Danmark for de idrætter, som tilbyder boble- og talentaktiviteter for børn og unge med en funktionsnedsættelse i alderen 8 – 24 år. Som en del af UAF støttes blandt andet seks idrætter med aktive ungdomsmiljøer, idrætsspecifikke rekrutteringsaktiviteter, internationale stævner og klubbesøg af dygtige talenttrænere.

Unge Atleter i Front

Formålet med UAF er at give boble- og talentudøvere samt trænere et sportsligt og socialt fundament på tværs af idrætterne i Parasport Danmark, der via målrettede ressourcer og aktiviteter sikrer gode betingelser for de unge atleters udvikling.

Unge Atleter i Front skal

  • Afholde én årlig Pressalit Junior Sports Akademi (PJSA) for talenthold, hvor formålet er at skabe et fællesskab på tværs af idrætter gennem socialt samvær, og et sportsprogram med indhold der er relevant for alle.
  • Afholde én årlig fællessamling for boblehold, hvor formålet er at skabe et fællesskab på tværs af idrætterne gennem socialt samvær og aktiviteter i børnehøjde.
  • Udvikle og afholde fælles Nordisk talentsamlinger hvert andet år.
  • Samle et fælles dansk hold til at tage til multisportsstævner så som IWASU25 Games, EPYG m.m.
  • Skabe videndeling og netværk for bobleholds og talentholds trænere ved at afholde årligt fællesmøde, samt invitere til relevante trænerudviklingsworkshops i DIF og Team Danmark.
  • Synliggøre boble- og talentaktiviteter og resultater, samt lave PR for at rekrutterer flere børn og unge til UAF.
  • Inkludere talentaktiviteter i idrætternes sportsplaner.

Følg med på Facebook
www.facebook.com/ungeatleterifront

Kontakt
Projektmedarbejder Anne-Dorte Andersen
Tlf. 21 34 44 24
Mail: ada@parasport.dk

Idrætskonsulent Peter Kock Hansen
Tlf. 20 32 14 18
Mail: pkh@parasport.dk