50 Års Jubilæumslogo 1971 2021 Bredformat Lys

Enkeltinklusion

Enkeltinklusion er for dig under 18 år med fysisk funktionsnedsættelse eller synshandicap, som har lyst til at gå til idræt i en forening med holdkammerater uden funktionsnedsættelse.

Enkeltinklusion

Parasport Danmark hjælper dig med at finde det rette foreningstilbud, en kontaktperson, som vil arbejde for at give dig en god start på holdet, og eventuelt en hjælper, hvis der er behov for det.

GRUNDMODEL
Forløbet bygger på et tæt samarbejde mellem dig, dine forældre og din kontaktperson i foreningen. Parasport Danmark står hele tiden klar til at bakke op, hvis der bliver brug for det.

Trin 1:

  • Sammen finder vi det helt rigtige idrætstilbud i en forening nær dig.
  • Parasport Danmark hjælper med at finde den rette kontaktperson i foreningen.
  • Du tager dine forældre med til opstartsmøde og/eller prøvetræning med kontaktpersonen, træneren og Parasport Danmark. Her lægger vi en fælles plan for, hvordan du får den bedste start på holdet og i foreningen.

Trin 2:

  • Du begynder til træning på holdet.
  • Kontaktpersonen og Parasport Danmark følger din opstart som aftalt på opstartsmødet.
  • Dine forældre engagerer sig i samarbejdet med kontaktpersonen og sikrer, at du kan komme til og fra træning.
  • Når du er godt i gang, lægger du og dine forældre en plan for fremtiden sammen med kontaktpersonen, din træner og Parasport Danmark

DEN BEDSTE START PÅ HOLDET
Du og dine forældre er selv med til at aftale, hvordan foreningen kan gøre det lettest for dig at blive en del af holdet. Det er meget forskelligt, hvilken støtte der er brug for.

Måske har I blot brug for hjælp til at finde den rigtige forening og det rigtige hold. Måske har du også brug for en hjælper, som kan være ved din side under træning og arrangementer i foreningen. Måske har du lyst til, at kontaktpersonen eller træneren fortæller dine holdkammerater om din funktionsnedsættelse og giver dem mulighed for at stille spørgsmål. Måske din træner har brug for at blive klædt på til at finde træningsøvelser og teknikker, der gør det nemmere for dig at være med i træningen.

Vi finder sammen frem til den helt rigtige løsning for dig.

SKAL SUPERLEDER BANE VEJ FOR DIG?
Ring til os eller send os en mail, hvis du tror, at enkeltinklusion er noget for dig, eller hvis du gerne vil høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT
Projektleder Stine Sloth Jensen
Tlf.: 6118 5703
E-mail: ssj@parasport.dk