Jubilæums Logo Til Parasport.Dk

Sportsskole i Odense 2021

Sportsskolen i Odense inviterer til fire dage i sommerferien med masser af idræt, aktiviteter og sjov i fællesskab med andre børn og unge med handicap.

Sportsskole i Odense 2021

Læs om sportsskolen i Odense og tilmeld dig nederst på siden (tilmeldingen åbner den 7. april, og tilmeldingsfrist er den 15. maj 2021).

Tidspunkt: Uge 26, tirsdag den 29. juni – fredag den 2. juli 2021, kl. 09.00-13.00.

Sted: Idrætsfaciliteterne på Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense.

Idrætter: Deltagerne kan vælge mellem fodbold/håndbold, kørestolsaktiviteter og multisport (gymnastik, dans og leg), og fredag formiddag er der friluftsaktiviteter for alle.

Arrangører: Sportsskolen i Odense arrangeres af Valhalla Warriors – Odense Kørestolsrugby.

Deltagere: Sportsskolen i Odense er for børn og unge i alderen 6-17 år med handicap (f.eks. udviklingshandicap, fysisk handicap, synshandicap, autisme eller ADHD). Deltagere med et personligt hjælperbehov skal have egen hjælper med.

Der er plads til 60 deltagere på sportsskolen i Odense.

Deltagergebyr: Det koster 500 kroner at deltage på sportsskolen (betalingsoplysninger følger efter tilmelding). Alle deltagere modtager sportsskolepakken, der består af en t-shirt, drikkedunk, ”årets ting”, sportsskolediplom og medalje.

Transport og forplejning: Transport til og fra sportsskolen er hjemmets ansvar. Deltagerne skal medbringe egne mad- og drikkevarer.

Pasningsordning: Der er mulighed for at tilkøbe pasningsordning i tidsrummet kl. 13-15 for 100 kr. (bestilles ved tilmelding).

Sportsskoleleder: Malene Madsen, e-mail: maleneltmadsen@gmail.com