Jubilæums Logo Til Parasport.Dk

Sportsskole i København 2021

Sportsskolen i København inviterer til fire dage i sommerferien med masser af idræt, aktiviteter og sjov i fællesskab med andre børn og unge med handicap.

Sportsskole i København 2021

Læs om sportsskolen i København og tilmeld dig nederst på siden (tilmeldingen åbner den 7. april, og tilmeldingsfrist er den 15. juni 2021).

Tidspunkt: Uge 30, Uge 30, mandag 26. juli – torsdag den 29. juli 2021, klokken 9.00-16.00.

Sted: Milestedet, Nørrekær 8, 2610 Rødovre.

Idrætter: Om formiddagen er der en ny fællesidræt hver dag: Skydning (mandag), floorball (tirsdag), kampsport (onsdag) og fægtning (torsdag). Om eftermiddagen kan deltagerne vælge mellem parkour/skating, dans/gymnastik og e-sport. Alle idrætter, der tilbydes i løbet af ugen, er også tilpasset kørestolsbrugere (undtaget parkour/skating).

Arrangører: Sportsskolen i København arrangeres af specialsport.dk

Deltagere: Sportsskolen i København er for børn og unge med handicap (f.eks. udviklingshandicap, fysisk handicap, synshandicap, autisme eller ADHD). Deltagere med et personligt hjælperbehov skal have egen hjælper med.

Der er plads til 25 deltagere på sportsskolen i København.

Deltagergebyr: Det koster 500 kroner at deltage på sportsskolen (800 kroner for deltagere på 18 år og derover). Betalingsoplysninger følger efter tilmelding. Alle deltagere modtager sportsskolepakken, der består af en t-shirt, drikkedunk, ”årets ting”, sportsskolediplom og medalje.

Transport og forplejning: Transport til og fra sportsskolen er hjemmets ansvar. Deltagerne skal medbringe egne mad- og drikkevarer.

Sportsskoleleder: Jørgen Marthedal, e-mail: info@specialsport.dk, tlf. 61 70 30 60