Jubilæums Logo Til Parasport.Dk

Sportsskole i Hillerød 2021

Sportsskolen i Hillerød inviterer til fire dage i sommerferien med masser af idræt, aktiviteter og sjov i fællesskab med andre børn og unge med handicap.

Sportsskole i Hillerød 2021

Læs om sportsskolen i Hillerød og tilmeld dig nederst på siden (tilmeldingen åbner den 7. april, og tilmeldingsfrist er den 15. maj 2021).

Tidspunkt: Uge 27, tirsdag den 6. juli – fredag den 9. juli 2021, kl. 09.30-14.30.

Sted: Royal Stage, Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Idrætter: Om formiddagen kan deltagerne vælge mellem bordtennis, judo og bueskydning, og om eftermiddagen er der fællesaktiviteter for alle.

Arrangører: Sportsskolen i Hillerød arrangeres af HGI Bordtennis, Hillerød Judo og Hillerød Bueskyttelaug.

Deltagere: Sportsskolen i Hillerød er for børn og unge i alderen 6-17 år med handicap (f.eks. udviklingshandicap, fysisk handicap, synshandicap, autisme eller ADHD). Deltagere med et personligt hjælperbehov skal have egen hjælper med.

Deltagergebyr: Det koster 500 kroner at deltage på sportsskolen (betalingsoplysninger følger efter tilmelding). Alle deltagere modtager sportsskolepakken, der består af en t-shirt, drikkedunk, ”årets ting”, sportsskolediplom og medalje.

Transport og forplejning: Transport til og fra sportsskolen er hjemmets ansvar. Deltagerne kan medbringe egne mad- og drikkevarer eller tilkøbe frokostordning fra Royal Stage i forbindelse med tilmeldingen (500,- pr. person).

Sportsskoleleder: Svend Christensen, e-mail: buesvend@gmail.com