Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt
 

Parasport

Parasport er Parasport Danmarks medlemsblad. Det udkommer 4 gange årligt.

Med Parasport får du nyheder, debat og baggrund fra handicapidrættens mangfoldige verden.

Ønsker du at modtage Parasport, sende en email med dit navn, adresse, post nr. abonnement@parasport.dk. Parasport er gratis for Parasport Danmarks medlemmer.

 

Artikelideer, debatindlæg mv. sendes til:

Redaktør Kristian Bang Larsen
Tlf. 21 45 06 47
E-mail: kla@parasport.dkParasport nr. 4 / 2017

Leder: et vemodigt farvel til de Paralympiske Lege

Det er vemodigt. PL 2018 i PyeongChang bliver mine sidste Paralympiske Lege som chef de mission for de fantastiske danske para-atleter. Nye kræfter tager over, når DIF i 2020 har ansvaret for Danmarks deltagelse i Tokyo-legene.
Læs mere

RaceRunning bliver en elitesport i IPC

RaceRunning er for første gang med på programmet, når der er EM i para-atletik i Berlin næste år. Den dansk-udviklede løbedisciplin er dermed kommet et afgørende skridt nærmere at blive en del af de Paralympiske Lege.
Læs mere

Parasportens Dag kom ud over rampen

Parasport Danmarks nye idrætsdag, Parasportens Dag, fik en god start med 126 sportsglade børn og unge samlet tre steder i Danmark. Håbet er at få endnu flere deltagere næste år.
Læs mere

Freja havde en fest

Mødet med PL-stjerne og et imødekommende personale gav Freja og hendes forældre en god oplevelse på Parasportens Dag.
Læs mere

De Olympiske og Paralympiske Lege samles i DIF

Parasport Danmark overdrager ansvaret for den danske deltagelse ved de Paralympiske Lege i Tokyo 2020 til Danmarks Idrætsforbund, der for første gang sidestiller parasporten og almenidrætten.
Læs mere

”Stærkt signal” vækker begejstring

Både i parasporten og i DIF er der en tro på, at de danske para-atleter vil få endnu bedre betingelser for at præstere ved de Paralympiske Lege.
Læs mere

Helsingør løfter Special Olympics-idrætten
Helsingør bruger Special Olympics Idrætsfestival 2018 til at løfte Special Olympics-idrætten. Over de seneste år er antallet af udviklingshæmmede i byen der dyrker idræt fordoblet.
Læs mere

Frivillig IFORM:

Børn med udviklingshandicap skal også have muligheden for at blive skøjteprinser - og prinsesser. Så Anna Frejlev startede i 2011 Danmarks første Special Olympics-hold i kunstskøjteløb.
Læs mere

Et bump på vejen mod PyeongChang

De danske alpinskiløbere har ikke fået den ønskede sæsonstart, men målet er stadig, at mindst to atleter klarer de internationale krav og deltager i vinter-PL i marts 2018.
Læs mere

Wagners satsning ligner en succes

Allerede i sæsonens første løb beviste Daniel Wagner, at han har niveauet til at være med ved de Paralympiske Lege i PyeongChang.
Læs mere

Parasport Danmarks bruttotrup til PL 2018

Fem danske atleter kæmper om tre danske kvotepladser til de Paralympiske Lege i PyeongChang.
Læs mere

Fire på stribe: VM-guld til Lisa Kjær Gjessing

Lisa Kjær Gjessing er fortsat verdensmester og ubesejret i international parataekwondo. Den 19. oktober vandt hun sin fjerde VM-titel på stribe ved at besejre Ruslands Ayshat Ramazanova i finalen i Londons Copper Box Arena.
Læs mere

EM-dagbog: Første tur med paralandsholdet

Det 16-årige bordtennistalen Thea Amalie Nielsen skriver dagbog fra EM i Slovenien, hvor hun sammen med Sophie Walløe var hun med til at sikre Danmark den første holdmedalje i kvinderækken i årtier.
Læs mere

Sophie Walløe bag dansk EM-succes

For første gang siden 2009 glippede medaljen for Peter Rosenmeier ved et internationalt mesterskab, men heldigvis slog Sophie Walløe til med medaljer i både single- og holdturneringen.
Læs mere

Dyr femteplads ved EM

De danske goalballkvinder gik efter en plads i semifinalen, men måtte tage til takke med en godkendt 5. plads ved EM i Finland. Resultatet betyder desværre, at kvinderne misser næste års VM-slutrunde i Malmø og får en skidt start på kvalifikationen til PL i Tokyo 2020.
Læs mere

Parasport-kampagne brager igennem

Parasport Danmarks store kampagne ’Hvor svært kan det være’ har braget ud over det danske mediebillede de sidste par måneder. Det har givet stor PR-værdi for forbundet, mens det er stadig for tidligt at måle på, hvor mange nye medlemmer, det vil give.
Læs mere

Frivilligheden blev forkælet

Parasporten udvalg og trænere blev klogere, dygtigere og glade på Frivilligheds Forsamling 2017. Parasport Danmarks åbenhed roses af deltagerne.
Læs mere

To idrætsudvalg i topform

Ride- og fodboldudvalget delte årets IFORM-pris.
Læs mere

Stærkere, hurtigere, bedre

Nyt sundhedsfagligt spor på Pressalit Sports Academy skal styrke para-atleterne
Læs mere

Jeg glemte helt, at jeg manglede et ben

Sahvas Løbeskole for benamputerede blev startskuddet til at genoptage et aktivt liv for Claus Henrik Svendsen, kun fire måneder efter hans amputation.
Læs mere

 

Henvendelser vedr. indlæg i bladet:

Redaktør, Kristian Bang Larsen
tlf. 21 45 06 47
e-mail: kbl@redaktionen.dk 

Abonnement:

Marianne Holten-Jensen
tlf. 51 59 72 81
e-mail: mariannne.holten.jensen@parasport.dk


Det er gratis at modtage Parasport hvis du er medlem af en forening under Parasport Danmark. For ikke-medlemmer koster et årsabonnement 250 kr., inkl. porto.  
Associerede medlemsforeninger kan gratis få tilsendt ti eksemplarer af hvert nummer.


Henvendelser vedr. annoncer:

FL Reklame, tlf. 70 22 18 70

 
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster