Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt

Foto

Danmarks Leon Jørgensen i bronzekampen mod Tyskland ved EM i kørestolsrugby i 2015. Nu skal Leon og de andre danske landsholdsspillere træne på Musholms fantastiske faciliteter.
Danmarks Leon Jørgensen i bronzekampen mod Tyskland ved EM i kørestolsrugby i 2015. Nu skal Leon og de andre danske landsholdsspillere træne på Musholms fantastiske faciliteter.
 

Nyt nationalt træningscenter for parasport

Opdateret d. 21-12-2017

I slutningen af november modtog sport- og feriecenteret, Musholm, to af de fornemmeste priser inden for sportsbyggeri, da Den Internationale Paralympiske Komite hyldede Musholms æstetiske og funktionelle rammer. Nu slår Musholm dørene op for Danmarks landshold i kørestolsrugby, der fremover skal anvende stedet som deres nationale træningscenter.

 

En sponsoraftale mellem Parasport Danmark og Musholm er netop underskrevet, og Musholm skal fremover være nationalt træningscenter for det danske landshold i kørestolsrugby, når holdet træner teknik og øver taktik.

 

- Vi er stolte over at have indgået en sponsoraftale med landsholdet i kørestolsrugby. Musholms rammer er af flere omgange blevet anerkendt for at understøtte sportsudøvere både på fritidsniveau og på eliteplan. Vi har gennem noget tid haft et ønske om at lave en sportssponsoraftale, og landsholdet i kørestolsrugby er uden tvivl et hold, vi har drømt om at samarbejde med. Landsholdet i kørestolsrugby er i mine øjne de perfekte ambassadører for vores vision om plads til forskelle, fordi holdets stærke vindermentalitet bygger på en inspirerende teamspirit, der netop udspringer af forskelligheder i roller og forudsætninger,” fortæller en glad direktør på Musholm, Henrik Ib Jørgensen.  

 

Sport handler om mere end sportsaktiviteterne

Tilgængelighed på Musholm handler ikke kun om god adgang. Det er en helhedstankegang, hvor omgivelserne generelt understøtter sportsånden ikke kun ved selve sportsaktiviteterne, men også ved fællesskabet. Det skyldes, at Musholms tilgængelighed er bygget op om brugervenlighed, hvor mennesker med funktionsnedsættelser kan færdes så selvstændigt som mulig.

 

Den amerikanske rugbyspiller Jason Regier er landstræner for kørestolsrugby, og han siger:

 

- Faciliteterne på Musholm er i verdensklasse. Jeg har spillet kørestolsrugby over hele verden, og i mine øjne tilbyder Musholm optimale rammer om vores sportslige forberedelser. Byggeriet er gennemtænkt, når det gælder tilgængelighed.  Der er fremragende catering, og sportsfaciliteterne har et unikt design, der passer godt til vores behov. Aftalen med Musholm betyder, at vi har et sted, vi kan kalde ”hjemme”. Spillerne elsker stedet, og det er enormt praktisk for holdet, at vi kan sove, spise, være sociale og træne på samme sted uden at skulle tænke på transport hver dag. Det gør, at vi kan koncentrere os fuldt ud om at udvikle os som hold fremfor at bruge en masse tid på logistik, og det er en stor fordel.

 

Dette synspunkt deler Niels Christiansen, der er direktør i Parasport Danmark. Han glæder sig over sponsoraftalen mellem Musholm og det danske landshold i kørestolsrugby:

 

- Parasporten har generelt stor glæde og gavn af Musholm, og vi er meget glade for, at de imponerende faciliteter fremover bliver fast træningscenter for landsholdet i kørestolsrugby. Det er en stor fordel for holdet både økonomisk og sportsligt i forberedelserne til de næste års spændende opgaver med VM og kvalifikation til de Paralympiske Lege i Tokyo 2020, fortæller Niels Christiansen, direktør i Parasport Danmark.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Henrik Ib Jørgensen, direktør for Musholm, på mail hib@muskelsvindfonden.dk
Gitte Dreier Jacobsen, kommunikationschef i Muskelsvindfonden, på Gitte@muskelsvindfonden.dk eller mobil 22652499.
Jannik Lund Andersen, Kommunikationskonsulent Parasport Danmark 51 27 17 60 eller jla@parasport.dk


Seneste Nyheder

Information om ansøgning af §44-midler
DM i rekruttering
Nyt fodboldsamarbejde skal sikre flere tilbud til personer med handicap
Avedøre Dart vil tilbyde paradart
Stærkt felt kæmper om at blive Årets Para-atlet i 2018
 

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Paralympisk partner

Toyota - Paralympisk partner

Sponsorer

Team Parasport Virksomhedsklub

Genveje

Ny i Parasport

Parasport Webshop

Danmark til PL - Facebook Genvej

Special Olympics Logo

Projekt Superleder – Sammen om sport

Nyt fra IPC
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster