Tilgængelighed  |  RSS | Print side |

Forside | Idrætter | Klubber | Aktiviteter | Børn & Unge | Kalender | Sponsor | Parasport Danmark | Kontakt

Foto

Camilla D.F. Christensen vidste høj klasse fredag ved DM i paradressur ved Broholm. Foto: Louise Kastrup Lindgaard/everhorsephoto.com
Camilla D.F. Christensen vidste høj klasse fredag ved DM i paradressur ved Broholm. Foto: Louise Kastrup Lindgaard/everhorsephoto.com
 

Helt åben kamp om medaljerne

Opdateret d. 07-07-2017

Af Louise Kastrup Lindgaard

I Grad V for de danske paradressurryttere ligger de så tæt i toppen, at alt er åbent inden lørdagens finale i det danske mesterskab i Paradressur.

 

De havde lovet hinanden, at de ville ride bunden ud af ridestøvlerne. For det er tæt - meget tæt - i toppen af tabellen i Grad V i det danske mesterskab, der i denne weekend rides på Broholm Gods. Det er kun små 0.4 point, der skiller første og tredjepladsen, og alle tre ryttere er da også noget begejstrede for konkurrencen.

 

- Henrik (Sibbesen, red.) og jeg havde aftalt, at vi ville gi’ fuld gas i dag, og det gjorde vi”, fortæller Camilla D.F. Christensen fra Fyns Rideklub i Odense, der på Østergårdens Deleight kunne stille sig øverst på podiet med 69.325%.

 

- Og jeg ga’ virkelig gas og satsede, og det bliver man nødt til, hvis man vil øverst i tabellen. Jeg er rigtig glad for turen i dag, og jeg synes, at Deleight gik meget bedre i dag. Men det er meget tæt, så nu må vi se. Det er altid spændende med kür. Jeg vil nyde turen og det bedste ud af dagen, og så ser vi, om vi kan holde guldet, slutter Camilla.

 

Henrik Sibbesen, der vendte tilbage i parasammenhæng sidste år efter nogle års pause, måtte i dag tage til takke med tredjepladsen med 68.968%. Han gav max gas, hvilket resulterede i, at hans hest Hotmani sparkede lidt uautoriseret ud i en galopøgning inden resten af turen på tværs blev en smule løbsk.

 

Line Kongensgaard kunne med sin nye hest Alena kile sig ind mellem de to gaspedaler med et super ridt for en debuterende ekvipage. Sammen scorede de 69.048% til stor glæde for Kongensgaard-lejren.

 

I morgen rides der kür fra klokken fra klokken 16.30, og det er helt åbent, hvem der klokken cirka 18.30 kan kalde sig dansk mester for Grad V.

 

Også tæt løb i Grad IV

I Grad IV blev der også kamp til stregen mellem de to paralympiske ryttere Susanne Jensby Sunesen og Annika Lykke Dalskov Risum. I går blev det til sejr for Annika og Aros A’Fenris i pararytternes opvarmningsklasse, men i dag måtte parret se sig slået af ekvipagen fra Thy, Susanne Jensby Sunesen og Thy’s Que Faire.

 

Det blev til flotte 70.854 % til Susanne og ‘La Vie’, som hoppen kaldes, og Annika og Aros blev altså nummer to med 68.415%.

 

På tredjepladsen kom Julie Schmidt på Combat med 66.057%.

 

Resultat for Grad V:

http://live.rideforbund.dk/showResults.php?staevne=STV00010401&klasse=klasse28_A

 

Resultat for Grad IV:

http://live.rideforbund.dk/showResults.php?staevne=STV00010401&klasse=klasse27_A


Seneste Nyheder

Spændende dansk hold til EM i parabordtennis
De Olympiske og Paralympiske Lege samles i DIF
VM i parasvømning udsættes
Danske mestre i paragolf kåret på Fyn
International turnering i kørestolscurling til Tårnby
 

Hovedsponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Paralympisk partner

Toyota - Paralympisk partner

Sponsorer

Team Parasport Virksomhedsklub

Genveje

Ny i handicapidræt

Parasportens Dag Logo

Special Olympics Logo

Projekt Superleder – Sammen om sport

Nyt fra IPC
Parasport Danmark - Idrættens Hus - 2605 Brøndby  |  
Kontakt Parasport Danmark
  |  Kontakt Webmaster